Emil Nestor se impune fantastic în prima zi a Trofeului Gutai

| 29 august 2020 | 0 Comments

Campionatul National de Viteza in Coasta a revenit în inima Maramureșului cu cea de-a patra etapa-Trofeul Gutai. Traseul ce se întinde pe o lungime de 5,2km i-a pus pe piloti în dificultate în prima parte a zilei.

Emil Nestor, cel ce se apropie cu pași repezi de obținerea unui prim titlu de campion național, a reușit o lupta fantastica cu Silviu Dumitrescu, ocupantul locului doi în clasamentul general, dar și cu bulgarul Stefan Stoev ce încheie podiumul în clasamentul general. Nestor, cel care este la doar un pas de a-și adjudeca titlul de campion național a oprit cronometrul în cea de-a doua manșa de concurs la 2:53,735, Dumitrescu având 2:59,692 iar bulgarul Stoev oprind cronometrul la 3:03,778.

Locul patru în clasament este ocupat de Emil Ghinea, lupta dintre el și Octavian Ciovica fiind una extrem de strânsă.

Favoritul local, Călin Fagadar revine în traseu și reușește sa obțină un timp foarte bun ce îl clasează pe locul 7 în clasamentul general după prima zi de antrenamente.

Ziua de duminica va debuta cu doua manșe de antrenamente cronometrate, urmate fiind de mult așteptatele manșe de concurs ce, la jumatatea Campionatului pod decide posibilii campioni.

Credit foto: Ana – Maria Florea


Tags: , , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Promo Speed Challenge se amână pentru 8 August

Din motive independente de organizatorul brașovean – Clubul Sportiv Auto Blic – prima etapă a sezonului Promo Speed Challenge powered...

Închide