Emil Nestor bifează primul titlu de campion național din cariera sa

| 30 august 2020 | 0 Comments

A patra etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta și-a ales castigatorul. Cu doar 2 ediții înainte de încheierea sezonului, pilotul bucureștean Emil Nestor a reușit să se impună fabulos în clasamentul general.

Trofeul Gutai desfășurat pe o lungime de 5,2km, un traseu nou pentru marea majoritate a pilotilor a reintrat în circuitul Campionatului National de Viteza in Coasta după o pauza de nu mai puțin de 9 ani și a reușit să impună un ritm extrem de alert dar tot odată tehnic, recordul pe prima manșa de concurs fiind cel al lui Emil Nestor, de 2:52,223. Silviu Dumitrescu a oprit cronometrul la 2:55,341, pe locul 3 clasându-se bulgarul Stefan Stoev ce a reușit un timp de 3:01,643.

In prima manșa de concurs pilotul constănțean Emil Ghinea a făcut o surpriza și s-a clasat pe locul patru în clasamentul general, fiind urmat de brașoveanul Octavian Ciovica ce se clasează pe locul cinci în clasament, favoritul local, Călin Fagadar reușind  sa ocupe un loc 9 în clasamentul general.

A doua manșa de concurs aduce o bătălie foarte strânsă atât în clasamentul general cât și în cel pe grupe. Se pare ca pilotii se împrietenesc din ce în ce mai bine cu înșiruirea de viraje și frumusețea traseului, reușind astfel sa mărească ritmul la fiecare urcare parcursa.

După lupte strânse pentru ocuparea fotoliului de lider, Emil Nestor reușește sa își păstreze avansul considerabil obținut în prima manșa de concurs și se impune categoric obținând un fantastic timp de 2:52,903. Locul doi ii revine lui Silviu Dumitrescu cu timpul de 2:53,203, pe locul trei clasându-se bulgarul Stefan Stoev ce a oprit cronometrul la 2:57,314.

Odată cu cea de-a patra etapa, Emil Nestor își adjudeca titlul de campion național în acest sezon.

Credit foto: Ana – Maria Florea


Tags: , , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Promo Speed Challenge se amână pentru 8 August

Din motive independente de organizatorul brașovean – Clubul Sportiv Auto Blic – prima etapă a sezonului Promo Speed Challenge powered...

Închide