spot_img

Duel Andrei Gîrtofan – Dan Gîrtofan pe probele de la Raliul Bucovinei

Raliul Bucovinei, etapa a patra a CNRB 2022, ce va avea loc vineri și sâmbătă, va aduce un nou duel pe probe în familia Gîrtofan. Astfel, Andrei și Dan Gîrtofan se vor lupta din nou cu secundele pe probele bucovinene, la fel cum se întâmpla și în sezonul trecut, când primul se afla la debutul în campionat la volanul unei mașini cu specificația R5.

Andrei Gîrtofan (alături de Doru Vraja) va aborda cursa din nordul țării din postura de lider al campionatului. „Pentru mine, Raliul Bucovinei are mai multe semnificații. Este locul unde am debutat pe un material de top în campionatul intern, locul unde am avut primul «duel» cu tata, ambii pilotând o mașină cu specificația R5. Așa cum am declarat la început de an, îmi doream enorm să ne «luptăm» din nou pe probe. Cu siguranță, acum va fi o «încleștare» și mai intensă ca cea de anul trecut pentru am mai căpătat ceva experiență. Sunt sigur că fanii motorsportului de la noi vor avea ce vedea. Totodată, va fi primul raliu din viața mea pe care-l abordez din postura de lider al campionatului. E o bucurie, dar și o provocare mare pentru mine. Legat de probe, am auzit că cea nouă, Transrarău, este un foarte frumoasă. Din păcate, vremea se pare că nu va ține cu noi, că va ploua. Indiferent ce va fi, noi sperăm într-un ritm bun de la început, care să ne ofere posibilitatea de a termina cursa acolo, sus”, a declarat Andrei Gîrtofan, citat de autostiri.ro.

Etapa bucovineană este prima din 2022 pentru Dan Gîrtofan. Dublul campion brașovean îl va avea ca și copilot pe tânărul Andrei Toderaș.

„Mă bucur foarte mult că pot participa la o etapă de campionat în acest sezon, că mă pot reîntoarce la volanul Fabiei mele de curse. Mi-a lipsit foarte mult adrenalina și bucuria care ți-o oferă această «luptă cu secundele» pe probele speciale. Din păcate, factorul financiar a făcut ca până acum să nu pot participa. Voi merge la Bucovina cu un copilot tânăr, Andrei Toderaș. Noi, cei de la ProRally Team Brașov, creștem și copiloți, nu doar piloți. Sunt sigur că se va descurca foarte bine și că vom avea o cursă frumoasă. Pentru mine este un raliu de dezmorțire, în speranța că voi mai găsi sprijin financiar pentru a mai fi prezent și la alte câteva etape. Pe lângă cursa mea, voi fi, ca întotdeauna, prezent să îi susțin pe Andrei și pe Doru, cu orice pot, pentru a face performanță”, a declarat Dan Gîrtofan, citat de autostiri.ro.

Andrei și Doru, respectiv Dan și Andrei sunt susținuți la Raliul Bucovinei de Dinamic ’92, dar și de Pro-X, Aro Palace Hotel & Spa, Autochelu, MTS Print, Mobil 1 prin Lubexpert, Mipa și Presto.

Credit foto: Attila Szabo

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -spot_img
15,357FaniÎmi place
699CititoriConectați-vă
1,130AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -spot_img
- Partener – GT Auto Club Sportiv -spot_img

Parteneri Autostiri