DTM: promovare unică pentru fani cu Augusto Farfus

| 6 septembrie 2016 | 0 Comments

P90215120_lowRes_hockenheim-de-07th-aPromovare unică pentru fani cu Augusto Farfus în „taxiul” Shell BMW M4 DTM la 23 de ani de la ultima cursă desfăşurată pe bucla Nordschleife de la Nürburgring (Germania), un model DTM va rula din nou prin „Infernul Verde”, luni, 12 septembrie.

După week-endul de cursă DTM din regiunea Eifel, pilotul oficial BMW Augusto Farfus (Brazilia) va pilota pe cel mai lung circuit permanent din lume cu modelul său Shell BMW M4 DTM. Câştigătorul unei promoţii pentru fani pe care a desfăşurat-o Shell – partener tehnologic premium al BMW Motorsport în DTM – se va afla în scaunul pasagerului.

Matthias Malmedie (Germania), binecunoscut de la „Grip – Das Motormagazin” al postului de televiziune german RTL II, va comenta această călătorie unică în regim „race taxi”. Această experienţă de condus cu Farfus este posibilă prin conversia specială a Shell BMW M4 DTM pentru ca maşina să fie ajustată la cerinţele specifice ale Nordschleife.

„Nordschleife îmi este la fel de familiar precum sufrageria locuinţei, ştiu fiecare centimetru de asfalt de aici. Am participa de mai multe ori la cursa de 24 de ore şi am câştigat în 2010”, a spus Farfus, citat de autostiri.ro. „Cu toate acestea, am experimentat «Infernul Verde» doar din cockpitul unui model GT. Faptul că mi s-a permis să pilotez câteva tururi cu Shell BMW M4 DTM este un adevărat moment special – mai ales că sunt primul pilot DTM care am această onoare în 23 de ani. Aştept cu nerăbdare acest eveniment şi sper ca fanii mei să se bucure de experienţă.”

Week-endul viitor, DTM va fi prezent pentru a 50-a oară pe legendarul circuit de la Nürburgring. În această competiţie de turisme au avut loc 73 de curse pe traseul din regiunea Eifel, un număr depăşit doar de Hockenheim (80) în Germania. Cursa va avea loc pe versiunea scurtă, de 3,629 kilometri, a circuitului de Grand Prix, la 10 şi 11 septembrie. Sezonul 1993 a fost ultimul în care modelele DTM au putut concura pe Nordschleife.

Sursa si imagine: comunicat transmis Autostiri.ro

Foto: Hockenheim (DE) 07th April 2016. BMW Motorsport, ITR DTM Testing, Augusto Farfus (BR) BMW Works Driver.


Tags: , ,

Category: DTM, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noul Opel Mokka: aerodinamică de top pentru eficiență sporită și nivel scăzut de emisii

Noul Opel Mokka optimizat aerodinamic este primul model desemnat să poarte noua față a mărcii, Opel Vizor, precum și emblema...

Închide