Dan Gîrtofan și Tudor Mârza, moral bun înaintea macadamului de la Raliul Sibiului

| 13 august 2020 | 0 Comments

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza vor avea din nou „de lucru”, vineri și sâmbătă, după o pauză de câteva săptămâni. Cei doi echiperi ProRally Team Brașov vor duce o luptă cu secundele pe macadamul de la Raliul Sibiului, etapa a treia a Campionatului Național de Raliuri. Giri și Tudor abia așteaptă să concureze din nou pe celebrele „Șanta”, „Cheile Cibinului” și „Călugăru”, dar și să încerce noua probă propusă de organizatori, „Râu Sadului”.

„Nu am apucat să fac recunoașteri decât pe Șanta. Este o probă care, după ce am văzut, nu a suferit schimbări majore față de cum o știam din anii trecuți. Acum se prezintă ok, dar vom vedea cum va rezista și în cursă. Raliul se anunță unul foarte dificil. Sunt multe probe, iar suprafețele de rulare pot suferi modificări de la o trecere la alta. Noi sperăm, ca de obicei, să avem un ritm bun, constant, încă de la început, să fim ocoliți de probleme și să ajungem cu bine la final. Va fi o competiție acerbă pentru primele poziții la final, pentru să sunt mulți piloți cu experiență, dar tocmai asta va face ca raliul să fie unul și mai frumos”, a declarat Dan Gîrtofan, citat de autostiri.ro.

Dan și Tudor sunt bucuroși să le mulțumească pentru susținere celor de la NetBet și Ramplast, dar și de parteneriilor Delcar Škoda, Glanz Facility Management, Castrol Edge, MHS Truks&Service, Mipa și Presto.

Credit foto: Bogdan Barabas – ABimages.ro

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Surpriză pentru echipajul DTO Rally prezent la Raliul Clujului

Campionatul Național de Raliuri se mută în acest weekend în inima Transilvaniei, unde va avea loc Raliul Clujului, o cursă...

Închide