Campionatul National de Autoslalom – Doua etape desfasurate la Braila in weekendul 8,9 august

| 13 august 2020 | 0 Comments

Weekendul 8, 9 august a adus si pe traseul de la Braila doua etape din Campionatul Natonal de AutoSlalom.

Organizatorul A.C.S Hobby Auto Braila, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv a organizat in zilele de 8 si 9 august doua etape din Campionatul National de Autoslalom.  Desfasurat pe circuit stradal, Trofeul George Burianu aminteste de originile brailene ale pilotului care a uimit europenii la inceputul secolului trecut in competitiile de la Monte Carlo si Marele Premiu al Spaniei.

Si in aceasta competitie juniorii au avut un cuvand de spus, in prima mansa de concurs de sambata, tanarul Solca Petre Gabriel a avariat mai serios masina iar adversarul sau direct, Cristian Bosoi i-a oferit masina sa si cei doi au obtinut cate un loc pe podium in cele doua zile.

Clasa mica, a masinilor pana in 1400cmc a fost castigata si dominata de Ciprian Ana care cu un Vw Lupo s-a impus in fruntea clasamentului.

La clasa masinilor pana in 1600cmc, bucuresteanul Emil Dobre, s-a impus in a doua zi de concurs, alaturi de al sau Peugeot 206.

Clasa 3, clasa masinilor  intre 1600-2000cmc l-a avut castigator pe Valentin Nemtanu, alaturi de al sau Opel Corsa C, care este si organizatorul acestei etape.

Dana Covalschi, campioana en-titre s-a impus la clasa 4, clasa masinilor peste 2000cmc, cu un Audi S4, duminica fiind invinsa de Andrei Petrescu alaturi de al sau Seat Leon.

Sponsorul principal al acestei etape a fost Informar Braila-distribuitor zonal de lubrifianti.

Foto: Arhiva personala-Valentin Nemtanu


Tags: ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Transalpina Challenge: 94 de piloți la start

Emil Nestor poate deveni, în premieră, campion național la viteză în coastă, iar pentru asta mai are nevoie de un...

Închide