Dan Gîrtofan, atac „la baionetă” la Iași

| 4 septembrie 2014 | 0 Comments

giri is 14Dan Gîrtofan și Eugen Rotaru (Škoda Fabia S2000) caută un nou rezultat bun în 2014 la Raliul Iașului, penultima rundă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, ce va avea loc vineri și sâmbătă în și în împrejurimile orașului de pe Dealul Copoului. Giri și Eugen sunt conștienți că etapa ieșeană este una în care trebuie să forțeze pentru a mai putea spera la titlul de campioni naționali, dar și pentru a nu pierde teren în fața lui Edwin Keleti, care vine tare din urmă.

„Am făcut recunoașterile și pot să vă spun că probele sunt foarte frumoase, tehnice, dar și cu porțiuni unde poți ajunge la o viteză foarte mare. Speciala lungă este una pe care pilotezi cu mare drag, cu o suprafață bătătorită de-ți dă impresia că ești pe asflat, nu pe macadam. Doar câteva porțiuni sunt un pic mai denivelate și amintesc că de fapt este un raliu de «pământ», cum se spune. Noi suntem ok ca și echipaj, mașina este în regulă. Suntem conștienți că este ultima noastră șansă să atacăm locul 1 la general, astfel că avem totul necesar pentru a face un rezultat bun. Știm că vom avea o concurență puternică, dar vrem să arătăm că nu degeaba suntem printre protagoniști. Așteptăm cu interes duelul de pe probele speciale de vineri și sâmbătă”, a spus Dan Gîrtofan.

Giri și Eugen vor să le mulțumească partenerilor din 2014 Škoda România, Porsche Finance Group și Mobil 1 prin Lubexpert România.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Credit foto: Motormedia Foto

 


Tags: , , , , , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Noul Opel Mokka: aerodinamică de top pentru eficiență sporită și nivel scăzut de emisii

Noul Opel Mokka optimizat aerodinamic este primul model desemnat să poarte noua față a mărcii, Opel Vizor, precum și emblema...

Închide