Dacia sustine pentru al cincilea an ‘Clasic e fantastic’

| 21 februarie 2016 | 0 Comments

Dacia clasicDin 2010, în fiecare lună sălile Filarmonicii George Enescu și Teatrului Odeon din Bucureşti se umplu de copii veniți să asiste la programe muzicale special concepute pentru vârsta lor, la şcoala „Clasic e Fantastic”.

În cadrul „Clasic e fantastic” cu cele două teme „Cum să înțelegem muzica” şi „Copilăria marilor muzicieni”, copiii au ocazia să asculte bucăți muzicale celebre, să recunoască operele marilor compozitori şi, cel mai important, să îndrăgească muzica clasică.

Stagiunea 2015-2016 este cea de-a cincea stagiune susţinută de Dacia ca partener al acestui proiect educativ muzical.

Începând cu concertul care va avea loc duminică, 21 februarie („Bărbierul din Sevilla” de G. Rossini), Dacia va fi prezentă la Ateneul Român cu activări interactive pentru cei mici. Este vorba de un photo corner tematic Mica Orchestră, unde copiii se pot juca de-a muzicienii, cu instrumente muzicale adevărate și cu peruci victoriene, pentru un plus de amuzament. Iar pentru ca experiența să fie una de neuitat, cei mici își vor putea lua acasă fotografia lor pe suport magnetic.

Dacia are o tradiţie în asocierea cu evenimente culturale  de prestigiu din România, fiind partenerul Premiilor „Gopo”, Târgului de Carte „Gaudeamus” și, de asemenea,  al proiectelor muzicale « Pianul calator», « Duelul viorilor », « Vioara lui Enescu la sate » și « Flautul fermecat ».

VIA: Dacia Romania


Tags: , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Raliul Sardiniei: Simone Tempestini, o noua provocare pe macadam

Weekendul acesta, la mai puțin de două săptămâni după Raliul Portugaliei, Simone Tempestini și Sergiu Itu concurează în Raliul Italiei...

Închide