Cybernet Auto Center a prezentat oficial echipajul Raspopa/Diacu

| 19 iunie 2019 | 0 Comments

Astazi, 19 iunie 2019, a avut loc in cadrul reprezentantei Cybernet Auto Center, dealer Skoda Piatra Neamt, prezentarea oficiala a echipajului alcatuit din Adrian  RASPOPA si Cosmin DIACU, care va evolua la volanul unui model Skoda Fabia R5.

Cu cinci titluri de campion al categoriei automobilelor cu tractiune fata din CNR, Adi RASPOPA va evolua pentru prima oara in acest sezon competitional, de acesta data la volanul unui automobil cu tractiune integrala de categorie R5.

„Trebuie sa ii multumesc lui Mircea PLACINTA, proprietar al Cybernet Auto Center, cel care ne-a spijinit ca sa putem demara acest proiect alaturi de Primaria Onesti. Este un proiect „one event” dar care eu cred ca va avea un impact important pentru dealerul local. Noi ne aflam la prima noastra experienta cu o masina de categorie R5, abia ieri am reusit sa avem o sesiune de teste si suntem multumiti de cum au decurs lucrurile. Speram sa avem un ritm bun pe probele speciale si concentrarea noastra sa fie la cel mai inalt nivel,” declara Adi Raspopa, organizator al Raliului Moldovei Bacau powered by Dedeman Automobile, citat de autostiri.ro.

Raliul Moldovei Bacau este ceaa de-a treia etapă a Campionatului National de Raliuri Dunlop a sezonului 2019 si este compusă din 13 probe, impartite de-a lungul a două zile si masoară 106,23 km de speciale din totalul celor 392,57 km ai raliului.

Adi RASPOPA este sustinut de catre Cybernet Auto Center, dealer Skoda Piatra Neamt, Primaria Onesti si Virgin Radio Romania.

Sursa si imagine: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Campionatul Național de Rally Raid: Baja Satu Mare

26 de echipaje își dispută trofeul Baja Satu Mare, 3 din Cehia, 6 din Ungaria și 17 din România.

Închide