Cotnari Rally Team încălzește motoarele la Trofeul SERUS

| 5 aprilie 2019 | 0 Comments

Multiplul campion național de raliuri Titi Aur își face debutul oficial în noul sezon competițional la sfârșitul acestei săptămâni.  Pilotul Cotnari Rally Team va lua startul în Trofeul SERUS, prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2019.

Sfârșitul primei săptămâni din aprilie prilejuiește startul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop derulat sub egida FRAS. Programat la Râșnov, Trofeul SERUS adună la start 95 de sportivi, numărul mare de competitori fiind un reper referitor la dorința celor mai buni piloți din țară de a pune capăt vacanței. Nu face excepție nici multiplul campion național de raliuri Constantin Aur.

După ce s-a ”dezmorțit” la Covasna Winter Rally, tradiționala competiție pe zăpadă care deschide neoficial sezonul intern, echipajul Cotnari Rally Team a demarat deja pregătirile pentru noua ediție a întrecerilor naționale de raliuri.

Și cum mai este numai o lună până la start, Trofeul SERUS reprezintă o bună ocazie pentru Titi de a-și continua pregătirea în condiții de concurs.

”Suntem în fața celei de-a doua etape din proiectul Cotnari Rally Team. Ne așteaptă un sezon plin de provocări, în care, alături de Silviu, ne dorim să continuăm să oferim fanilor spectacol și să continuăm să creștem ritmul pentru a ne bate pentru pozițiile fruntașe. Anul trecut am parcurs pașii necesari procesului de acomodare cu un material de concurs de top, Skoda Fabia R5. Am pus temelia, iar acum continuăm să construim. Și, pentru a rămâne în aceeași notă a discursului, cele mai bune <<cărămizi>>  sunt oferite de kilometri în regim de competiție. Reperele obținute în competiție sunt, fără îndoială, mult mai exacte decât cele din testele private”, spune pilotul Cotnari Rally Team, citat de autostiri.ro.

Evident, principalul său obiectiv pentru Trofeul SERUS este tocmai acela al acumulărilor necesare înaintea startului sezonului de raliuri. ”Dar și, spectacolul. Pentru că la Râșnov nu doar numărul mare de concurenți, ci și afluența de fani, buni cunoscători ai motorsportului, reprezintă o constantă”, a completat Titi. Pentru a încheia: ”Sigur, este un bun prilej de a efectua un test util înaintea Raliului Argeșului, programat în startul lunii mai. Însă, dincolo de acest aspect, de duelul cu Vali, Giri și ceilalți piloți din CNRD, îmi doresc și un rezultat bun în competiție, întrecerile de viteză în coastă reprezentând pentru Cotnari Rally Team o componentă importantă a proiectului”.

Trofeul SERUS, devenit deja tradiție în campionat, va bifa al 15-lea sezon sub egida FRAS și se va desfășura pe o lungime de 3,75 km, pe DN 1E Râșnov – Poiana Brașov. Sâmbătă sunt programate manșele de recunoașteri și antrenamentele cronometrate, între orele 09:00 și 17:00. Duminică dimineață vor avea loc din nou două serii de manșe cronometrate, iar de la ora 13:00 sunt programate cele două urcări ale concursului.

Sursa si imagine: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Mazda continuă să ofere experiențe e-Sports electrizante: Mazda – RX-Vision GT3 Concept

Mazda RX-Vision GT3 Concept Online Oportunitatea de a participa la campionatele FIA Gran Turismo Noul model de curse virtual Mazda,...

Închide