Cosmin Dragnea continua lupta cu propriile secunde la Alba Iulia

| 9 septembrie 2014 | 0 Comments
Cosmin Dragnea - Alba 2014

Cosmin Dragnea – Alba 2014

Pe 30-31 august pe traseul de viteza in coasta de la Straja Alba, Cosmin Dragnea a castigat lupta cu propriile secunde din anii trecuti pe aceasta proba. Astfel si-a aparat titlul de vice campion national la grupa A in Campionatul National de Viteza in Coasta. Adversarul sau, Adi Iliescu are déjà punctele necesare pentru primul loc.

Etapa de la Straja este plina de emotii pentru Cosmin, deoarece aici a avut primul sau incident major pe care a reusit sa-l depaseasca cu succes. Traseul pare la prima vedere simplu si de viteza maxima dar din masina de concurs cele 4 viraje principale sunt o adevarata provocare.

Iata declaratia lui Cosmin de pe locul secund al podiumului grupei A:

“Am pornit spre Alba increzatori in fortele noastre si cu dorinta de a scadea in continuare timpii fata de anul trecut desi este greu datorita configuratiei traseului. Finalul traseului e periculos, trebuie abordat cu precautie. Sambata am incercat sa merg cat mai constant sa scad la fiecare urcare. La finalul zilei de sambata am reusit un timp la o fractiune  de secunda in spatele lui Adi Iliescu, dar timpul asta m-a costat anvolepele, ajungand cu ele la sarme. Duminica am inceput ziua foarte increzator si determinat sa scad sub pragul de 1:50, iar gratie rotilor de imprumut primite de la managerul echipei Ciprian Ciobotaru, caruia ii multumesc pe aceasta cale, l-am reusit  dupa 2 urcari de antrenamente foarte bune.  Vreau sa ii multumesc si sa felicit familia Beldie, care a organizat foarte bine etapa. Imi pare rau pentru abondonul lui Radut, stiu cata munca si cata pasiune pune in ceea ce face. In rest am fost foarte incantat de lumea de pe traseu care a venit in numar mare sa ne vada. Felicitari lui Adi Iliescu pentru titlu de campion. Nu intotdeauna am putut sa ma tin dupa el pentru ca batalia la varful grupei sa fie mai palpitanta. Promit ca ma revansez fata de el.”

Cosmin le multumeste inca odata partenerilor: Tinmar, KFC Romania, SSG, Rombacom, ECOYL BENZ, Nurvil Ramnicu Valcea Andre’s Fast Service si Radut Motorsport.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
A doua ediție a Trofeului Valea Uzului – Dărmănești va avea loc în perioada 6-7 august 2021

Cea de-a doua ediție a Trofeului Valea Uzului – Dărmănești organizată de catre ACS Rally Spirit va avea loc in...

Închide