Conferinta de presa Tess Rally Romtelecom 2014

| 21 martie 2014 | 0 Comments
Ovidiu Mazilu (Presedinte FRAS), Edwin Keleti, Simone Tempestini

Ovidiu Mazilu (Presedinte FRAS), Edwin Keleti, Simone Tempestini

Joi, 20 martie, a avut loc la hotelul Aro Palace din Brasov conferinta de presa premergatoare Tess Rally Romtelecom, etapa de debut a Campionatului National de Raliuri Dunlop.

La conferinta de presa au participat pilotii Edwin Keleti si Simone Tempestini, presedintele Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, domnul Ovidiu Mazilu, reprezentanti ai partenerilor Tess (Cristina Cirstolovean) si Lubexpert Romania (Gelu Matau).

Alaturi de acestia a luat cuvantul si domnul Miklos Gantz, City Manager al orasului Brasov, Col. Dan Strauti (Brigada Mobila de Jandarmi Brasov), Col. Stelian Rechitean (ISU Brasov), Col. Cristian Palistean (IJJ Brasov) si Comisarul Sef Florian Santo (Politia Brasov).

„Este al treilea an in care particip la raliul de la Brasov si imi place foarte mult” a declarat Simone Tempestini. „Eu am evoluat de la an la an, atat din punct de vedere al performantelor dar si din punct de vedere al echipamentului de concurs. Acum doi ani am pilotat o Dacia Logan, anul trecut un Subaru Impreza iar anul asta voi pilota un Peugeot 207 S2000.” a adaugat juniorul Napoca Rally Academy.

„Multumesc organizatorilor si felicit sponsorii care se implica in motorsport si fac posibila desfasurarea acestui raliu cu traditie.” a spus Edwin Keleti, cel care va pilota in acest an o masina de top, Ford Fiesta R5. „Obiectivul nostru pentru acest sezon este o clasare in primii trei.” a adaugat pilotul echipei BCR Leasing Rally Team.

Atat Presedintele FRAS cat si City Manager-ul Brasovului s-au alaturat organizatorului in a indemna brasovenii sa „iasa in strada”, sa fie cat mai multi pe marginea probelor.

Primele cinci probe speciale ale Tess Rally Romtelecom sunt programate pentru vineri, 21 martie, iar ultimele sase sambata, 22 martie.

Tess Rally Romtelecom este organizat cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Brasov si este sustinut de Romtelecom – partener principal si de partenerii oficiali Tess Brasov – distribuitor Volkswagen si Audi, Lubexpert – importator si distribuitor Mobil 1 in Romania si Hotel Aro Palace.

Despre Romtelecom: Cu o expertiză de peste 80 de ani pe piaţa românească de telecomunicaţii, Romtelecom ofera astăzi o gamă completă de servicii de comunicare şi divertisment pentru toate nevoile unei gospodării, cu pachete personalizate de televiziune, internet şi voce. La finalul celui de-al treilea trimestru al lui 2013, Romtelecom avea peste 4,8 milioane de abonamente în portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă şi voce, precum şi soluţii complexe de business ICT. Mai multe detalii despre companie sunt disponibile pe www.romtelecom.ro

Despre Tess Braşov:  Compania TESS a fost infiintata pe 14 mai 1991, avand o experienta de peste 20 de ani in domeniul auto. Din anul 1998 este dealer autorizat pe zona Brasov – Sibiu pentru concernul german Volkswagen AG, prin intermediul importatorului direct PORSCHE ROMANIA. TESS urmăreşte conceptul modern de “dealer full service”, oferind clienţilor săi consultanţă competentă şi servicii de calitate, toate într-un singur loc, de la achiziţionarea până la întreţinerea şi repararea unui autovehicul. Service-urile TESS sunt utilate cu aparatură de ultimă generaţie, în conformitate cu cele mai înalte standarde occidentale, cu ateliere de reparaţii mecanice şi electrice, tinichigerie-vopsitorie, staţie ITP, depozite piese de schimb şi spălătorie automată, adresându-se în mod egal oricărui tip de autovehicul.

Despre Lubexpert:  Lubexpert Romania SRL este importator si distribuitor autorizat ExxonMobil, pentru piata din Romania, al lubrifiantilor Mobil. Compania distribuie produse Mobil de inalta calitate – lubrifianti de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru diverse aplicatii industriale, unsori, lichid de frana, antigel si alte produse speciale. Furnizeaza servicii complete de asistență tehnică pre și post vânzare având personal special  pregătit pentru a oferi servicii de consultanță cu privire la lubrifianții comercializați de ExxonMobil și la aplicațiile acestora. Departamentul tehnic oferă la cerere servicii de monitorizare tehnică performantă atât a produselor livrate cât și a utilajelor și instalațiilor partenerilor. Lubexpert Romania SRL are în prezent o logistică solidă,  care ii permite livrarea mărfii pe întreg teritoriul țării în maxim 24 de ore de la comandă.

Tess Rally Romtelecom este organizat de catre Clubul Sportiv Auto Blic Brasov, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul: Serviciului de Politie Rutiera Brasov, Serviciului de Politie Rutiera Prahova, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, a Gruparii de Jandarmi Mobile Brasov si a Gruparii de Jandarmi Mobile Prahova.

Program:

Joi 20.03.2014
15:30 – Conferinţă de presă – Hotel Aro Palace
19:30 – Start festiv/prezentarea concurentilor
– Piata Sfatului

Vineri 21.03.2014
08:00 – 13:00 – Shakedown – Harman-Bod
15:33 – PS1 Pârâul Rece
16:18 – PS2  Râșnov
19:11 – PS3 Valea Ohabei
19:29 – PS4 Poiana Mărului
20:14 – PS5 Romtelecom Brașov Rally Show

Sâmbătă 22.03.2014
09:16 – PS6 Poiana 1
09:49 – PS7 Râșnov – Pârâul Rece 1
12:07 – PS8 Babarunca
14:35 – PS9 Cheia
16:27 – PS10 Poiana 2
17:12 – PS11 Râșnov – Pârâul Rece 2
20:00 – Festivitate de premiere

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Credit foto: Attila Szabo


Tags: , , , , , , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
A doua ediție a Trofeului Valea Uzului – Dărmănești va avea loc în perioada 6-7 august 2021

Cea de-a doua ediție a Trofeului Valea Uzului – Dărmănești organizată de catre ACS Rally Spirit va avea loc in...

Închide