CNR. Automobilismul românesc a depăşit criza!

| 6 aprilie 2011 | 0 Comments

● La startul “Tess Rally” s-au inscris deja 55 de echipaje

● Vor fi la start castigatorul de anul trecut, Bogdan Marisca, dar si brasoveanul Manu Mihalache

In fine, automobilismul romanesc da semne ca a iesit din criza, iar pilotii reincep sa vina la curse in numar din ce in ce mai mare. Etalonul ramane 2008, ultimul an inainte de criza, atunci cand la startul Tess Rally s-au aliniat 67 de echipaje, un record al ultimului deceniu. In anul urmator au fost 50 de echipaje, in 2010 numarul a scazut la 49, pentru ca, in 2011, cu o doua zile inainte de start 51 de echipaje sa-si ridice deja documentatia de raliu. Mai sunt 4, care si-au confirmat prezenta si isi vor lua actele joi dimineata. Si cum inscrieri se pot face pana joi, la pranz, este posibil ca numarul acestora sa creasca.

Prietenii, salvarea lui Manu Mihalache

Printre cei ce s-au inscris in penultima zi regulamentara, se afla Bogdan Marisca, invingatorul de anul trecut, dar si Manu Mihalache, unul dintre favoritii publicului brasovean. Pe ultima suta de metri, cei doi au gasit resursele necesare sa inceapa Campionatul National de Raliuri, dar, cel putin deocamdata, nu se stie daca vor fi prezenti si la urmatoarele curse. Cel putin Manu Mihalache a spus ca va lua startul la Brasov doar pentru ca a fost sustinut de prieteni. Mai mult, el va concura pe o masina vopsita in totalitate in alb, pe care va fi scris un singur cuvant: “PRIETENII”.

INCHIDEREA CIRCULATIEI PE DRUMURILE PUBLICE

Pentru desfasurarea in bune conditii a competitiei automobilistice Tess Rally 2011, in 8 si 9 aprilie 2011 circulatia se va inchide pe urmatoarele drumuri nationale, precum si in centrul Brasovului, astfel:

Vineri, 8 aprilie 2011:

In centrul Brasovului, sectorul de drum afectat fiind Hotel Aro Palace – Teatrul Sică Alexandrescu, intre orele 17.00-22.30

Sambata 9 aprilie 2011:

Pe DN 73 A sectorul Predeal – Râşnov, intre orele 8.30–11.30 si 16.00–18.30

Pe DN 1 A sectorul Sacele (Bradet-Scoala Ajutatoare) – Babarunca, intre orele 10.30-17.00

Pe DN 1 E, sectorul Poaiana Brasov – Brasov (Sirul Livezii), intre orele 16.45-19.30.


Tags: , , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
MINI câştigă Raliul Dakar 2020 cu echipajul Carlos Sainz şi Lucas Cruz

Pentru prima dată în istoria modernă Dakar când o marcă de automobile reuşeşte să urce pe prima treaptă a podiumului,...

Închide