Ciprian Daniel Lupu On Board la Trofeul TOTAL Brasov 2019

| 19 iunie 2019 | 0 Comments

Bine v-am regăsit! De această dată, cu ajutorul Lui Ciprian Daniel Lupu vă oferim imagini din interiorul mașinii sale de competiție. Imaginile sunt înregistrate cu prilejul desfășurării  Trofeului TOTAL Brașov 2019. De la start până la sosire avem ocazia să urmărim cum este folosit sistemul special conceput și montat pe volan, cum accelerează, frânează dar și cum are loc schimbarea vitezelor pentru singurul pilot profesionist din Campionatul Național de Viteză în Coastă dar și din România care se deplasează în scaun rulant.

Premergător etapei de viteză în coastă de la Brașov, Ciprian Lupu – Manager la Asociația Club Sportiv Fii Independent (sprijină persoanele cu dizabilități locomotorii pentru a se reintegra în comunitate) – Manager Zona centru la Fundația Motivation România (servicii pentru copii și adulții cu dizabilități) a participat la două curse în scaun rulant. Pe 02 iunie Ciprian a reușit să termine Semimaratonul de la Galați (cursa persoanelor cu dizabilități 10 km) iar doar câteva zile distanță pe 07 iunie brașoveanul a luat startul și la Bikeathon-ul de la Făgăraș (cursa persoanelor cu dizabilități 4 km).

„Au fost două curse frumoase dar solicitante pentru mine. Sunt două curse de suflet, două competiții care au cauze umanitare și care ne arată că oamenii, dincolo de faptul că fac mișcare, înțeleg rolul și rostul fiecărei acțiuni care vine în sprijinul reintegrării în societate a celor care au anumite dizabilități,” a declarat Ciprian Daniel Lupu.

„Suprapunerea competiției de la Făgăraș cu cea de la Brașov a fost o provocare frumoasă pentru mine. Am reușit să particip la ambele concursuri și vreau să mulțumesc tuturor celor care cred în mine, tuturor celor care se alătură cauzelor care ajută oamenii. După terminarea cursei de la Făgăraș m-am urcat în mașină cu gândul să reușesc să parcurg manșele cronometrate de la Brașov. Am condus relaxat, cu bucuria că am participat și am terminat o cursă deosebită. Am ajuns cu bine și am reușit să intru în atmosfera cursei.

Chiar dacă oboseala îmi dădea târcoale, m-am concentrat imediat după start și am parcurs traseul cu multă determinare. Am reușit pe două segmente delicate, cu cocoașă, cu un viraj ascuns, să le parcurg cu pedala jos. A fost un sentiment aparte, de satisfacție și împlinire, fiindcă anul trecut am mers destul de modest aceste segmente. Un aspect pe care încă nu l-am rezolvat este schimbarea cutiei de viteză cu una cu rapoarte mai scurte.

Mă simt din ce în ce mai bine în mașina mea de concurs. Față de anul trecut am reușit să am timpi mai buni cu 4 secunde pe manșă, ceea ce îmi întărește convingerea că este loc și de mai bine,” a relatat Ciprian.

Ciprian Daniel Lupu este susținut în sezonul competițional 2019 de: WSA Platinium Jobs și PRO X. Napoca Rally Academy îi oferă sprijin din punct de vedere tehnic (asistență tehnică) și sportiv. Partener media: Autostiri.ro. Și tu poți fi unul dintre partenerii lui Ciprian! Să nu uităm să susținem visele și performanța.

În curând revenim cu vești bune, cu vești frumoase despre Ciprian Daniel Lupu. Drum bun și numai bine!

Video: YouTube

Credit foto: RallyZoom.ro


Tags: , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noul Opel Mokka: aerodinamică de top pentru eficiență sporită și nivel scăzut de emisii

Noul Opel Mokka optimizat aerodinamic este primul model desemnat să poarte noua față a mărcii, Opel Vizor, precum și emblema...

Închide