Cel mai mare blocaj auto din istorie!

| 23 august 2010 | 0 Comments

Ce s-a întâmplă în aceste zile pe autostrada ce leagă Beijingul de Huai’ian, în provincia Heibei din China, poate fi cu uşurinţă calificat drept cel mai mare blocaj auto din istorie. Începând cu 14 august, camioane şi maşini au format între cele două oraşe cozi de peste 100 de kilometrii.

Cauza acestui blocaj nu a fost un accident ci, potrivit autorităţilor, starea proastă a drumurilor din China. Nimeni nu poate spune cu siguranţă de unde a început totul, dar cert e că de nouă zile pe G110 maşinile mai mult stau decât să meargă.

Înafară de starea drumurilor, lucrările la diferite porţiuni din şosea au contribuit şi ele la îngreunarea traficului. „Starea proastă a drumurilor din acea zonă şi lucrările la carosabil au dus, începând din 14 august la acest uriaş dezastru”, se spune într-un comunicat al Ministerului Transporturilor din China.

Autorităţile spun că vor închide autostrada pe perioada lucrărilor, însă se estimează ca blocajul să mai dureze câteva zile.


Tags: , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noile tehnologii sprijină siguranța la volan

Artificial Intelligence.. Electrificare totală. Oncoming Lane Mitigation. Condusul autonom. Sisteme de monitorizare video a șoferului. Tehnologie din aviația militară. Realitatea...

Închide