Campionatul FIA Formula E ABB: Week-end dificil la Paris pentru MS&AD Andretti Formula E

| 30 aprilie 2018 | 0 Comments

Week-endul de cursă de la Paris – a opta etapă din Campionatul FIA Formula E, ar fi putut fi unul mai bun pentru MS&AD Andretti Formula E. Nici António Félix da Costa (Portugalia), nici Tom Blomqvist (Marea Britanie) nu au încheiat cursa din capitala Franţei. „Din păcate, am avut o problemă tehnică care mă împiedica să frânez. Prin urmare, a trebuit să abandonez”, a declarat Félix da Costa. „Este păcat, pentru că întrecerea debutase foarte promiţător pentru mine şi echipa mea.” Félix da Costa a reuşit cea mai bună evoluţie a sa în calificările acestui sezon, fiind al cincilea pe grilă cu #28 Andretti ATEC-003. „Să iei startul din Top 5 a fost un rezultat foarte bun în calificări. Arată că am făcut o treabă bună ca echipă”, a spus Félix da Costa.

Maşina #27, cu Blomqvist la volan, a fost afectată într-un incident petrecut în primul tur. Acest lucru a compromis orice şanse pentru un rezultat bun, iar britanicul a trebuit să abandoneze. Următoarea oprire a circului Formula E este Berlin (Germania), pentru Berlin E-Prix, la 19 mai.


Video: YouTube

Imagine: sgcarmart.com

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , ,

Category: Formula E, Prima pagina

Citește articolul precedent:
BMW i Hydrogen NEXT la Salonul Auto de la Frankfurt 2019

Prin prezentarea BMW i Hydrogen NEXT la IAA Cars 2019, BMW Group îşi demonstrează capacitatea de a completa portofoliul său...

Închide