ADAC GT Masters: MRS GT-Racing, cea mai bine clasată echipă BMW la Most

| 30 aprilie 2018 | 0 Comments

După începutul spectaculos de sezon la Oschersleben (Germania), în urmă cu două săptămâni, a fost rândul Autodrom Most (Cehia) să găzduiască cursele a treia şi a patra ale acestui sezon din ADAC GT Maters. Cei mai bine clasaţi piloţi BMW în cele două manşe au fost Jens Klingmann (Germania) şi Christopher Zöchling (Austria). Ei au ocupat locurile al cincilea, respectiv al zecelea cu #14 BMW M6 GT3, înscris de echipa MRS GT-Racing.

„Suntem mulţumiţi de week-end, pentru că a fost o îmbunătăţire considerabilă faţă de etapa de deschidere de la Oschersleben”, a declarat Klingmann, citat de autostiri.ro. „Am început foarte bine, cu locul al treilea în calificările de sâmbătă. Din păcate, nea lipsit un pic de ritm în cursă în comparaţie cu adversarii noştri. În ciuda acestui deficit, reglajul de bază la Most a fost mai bun pentru noi decât la Oschersleben, circuitul fiind mai potrivit pentru maşina noastră, datorită virajelor intermediare şi rapide. Modul în care se desfăşoară lucrurile cu echipa şi cu coechipierul meu Christopher Zöchling este bun. Sunt încrezător înaintea următoarei etape.”

Rezultatul de la Most s-a dovedit unul dificil pentru BMW Team Schnitzer. Pilotul oficial BMW Timo Scheider (Germania) şi juniorul BMW Motorsport Mikkel Jensen (Danemarca) au încheiat pe poziţia a şasea în manşa de sâmbătă, ceea ce a reprezentat locul al treilea şi un podium în competiţia Junior. Echipajul #42 BMW M6 GT3 a trebuit să se mulţumească cu locul al 21-lea în cursa a doua.

„Este frustrant că nu am obţinut mai mult din acest week-end”, a declarat Jensen, citat de autostiri.ro. „Aş fi putut obţine mai mult în calificările de sâmbătă. Cu o poziţie mai bună pe grilă, am fi putut obţine o clasare pe podium. Cu toate acestea, în fiecare week-end învăţ câte ceva. Îmi plac echipa şi coechipierul. Ne distrăm de minune şi lucrăm foarte bine împreună. Sunt încrezător că vor urma şi rezultate mai bune.”

Dennis Marschall (Germania) şi Victor Bouveng (Suedia) au avut un week-end dificil. În calificări s-au confruntat cu o problemă care i-a împiedicat să ia startul în cursa de sâmbătă. Apoi, Marschall şi Bouveng au fost obligaţi să abandoneze duminică. Acum, ADAC GT Masters ia o scurtă vacanţă în mai, după care se va relua la Red Bull Ring (Austria), la 9-10 iunie.

Sursa siimagini: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
De la Kadett B Stir-Lec I la Corsa-e: peste 50 de ani de mobilitate electrică Opel

Primul prototip hibrid în 1968: Kadett B Stir-Lec I 2011: Opel Ampera primul automobil cu autonomie extinsă Celulele de hidrogen...

Închide