spot_img

Campionatul Est European de Motocross: Adrian Raduta isi intareste pozitia de lider

Adrian Raduta
Adrian Raduta

In weekend-ul 30 – 31 august, echipa Top Cross TCS s-a deplasat in Bulgaria, la Samokov, pentru etapa cu numarul opt din Campionatul Est European de Motocross intr-o formula redusa la doar doi piloti, Adrian Raduta si Ionut Corbea. Liderul Top Cross TCS a reusit o cursa foarte buna la cea mai puternica clasa, MX1, terminand pe locul doi prima mansa si pe primul loc mansa doi, ceea ce a facut ca la finalul etapei sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului. Mai mult, Adrian Raduta, s-a distantat la 20 de puncte in clasamentul general provizoriu de concurentul sau direct, macedoneanul Cristian Iliovski, incheind mansa doi doar pe locul trei.

“In prima mansa, imediat dupa start nu am reusit sa il prind pe Iliovski, dar in mansa doi am avut un start foarte bun, plecand primul. Am schimbat si cauciucul spate, ceea ce s-a dovedit a fi o alegere inspirata pentru conditiile de circuitul de la Samokov”, spune Adrian Raduta, citat de Autostiri.ro.

Desi a fost al patrulea in calificari, Ionut Corbea a terminat ambele manse doar pe locul sase. “Am avut doua starturi slabe si… cam atat”, spune sportivul care alearga la clasa MX2 Junior si a carei sefie a pierdut-o. “Mai sunt patru etape ramase de desfasurat in Campionatul Est-European si ma voi mobiliza sa revin pe primul loc”, spunea Ionut Corbea la intoarcerea din Bulgaria. Vestile sunt bune din directia lui Alex Rosu, cel care in luna iunie a suferit o fractura la incheietura mainii stangi. Sportivul care alearga la clasa MX2 Junior a avut deja cateva antrenamente pe bicicleta, urmand ca in curand sa poata reveni pe motor! In ce-l priveste pe Virgil, reprezentantul Romaniei la clasa MX2 a fost de aceasta data tinut departe de circuitul de motocross de probleme… academice, el avand un examen de sustinut, insa ne promite ca va reveni alaturi de colegii sai de echipa.

Urmatoarea etapa din Campionatul Est-European de Motocross se va desfasura tot in Bulgaria – merita mentionat ca federatia de motociclism a tarii vecine este extrem de activa si de motivata in a sustine acest campionat, care il continua practic pe cel balcanic,in weekend-ul 13-14 septembrie, pe circuitul de la Troyan.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri