spot_img

Bogdan Marișca a câștigat Raliul Iașului. Norbert Maior – pe podiumul general pentru prima dată în carieră

Bogdan Marișca și Sebastian Itu au câștigat Raliul Iașului după o cursă în care s-au luptat pentru podium. Dominat de Simone Tempestini și Sergiu Itu, raliul de la Iași a luat o nouă întorsătură după abandonul acestora, printr-o ieșire spectaculoasă în decor. Norbert Maior și Francesca Maior au câștigat locul 3, primul lor podium general din carieră și locul 1 la 2 roți motrice. După ce și Victor Supuran și Mihai Supuran de la Dacia-Debutanți au abandonat, echipa NRA a încheiat acest raliu pe locul 2.

Bogdan Marișca: ,,Cred că este cea mai amară victorie pe care am avut-o, nu prea mă pot bucura de ea. Meritam podiumul și atât, gândul îmi este la Simone și Sergiu și la ceilalți colegi ai noștri care s-au oprit. Ne bucurăm pentru această victorie cu o zecime dintr-un ochi, pentru că restul cam plânge, dar vom lupta să trecem peste asta si să fim în formă la Transilvania Rally.”

Norbert Maior: ,,Clar mi-ar fi plăcut să arate altfel primul nostru podium în clasamentul general, dar asta este, din păcate. Noi am avut o cursă bună, fără incidente. Ne-a plăcut mult la Iași, am încercat să creștem ritmul pe macadam pentru că mai avem de îmbunătățit câte ceva, dar am mers destul de bine și…la limită. Ne bucurăm pentru această victorie.”

Marco Tempestini: ,,Se pare că am cobit, încă o dată, probele de la Iasi, mai ales la un ritm foarte ridicat, s-au dovedit a fi înșelătoare.  Se știe că în motorsport greselile se plătesc scump. Cel mai important lucru este că Simo și Sergiu sunt bine, un pic zdruncinați, dar bine! NRA este o echipă competitivă, nu este doar Simone în echipă și locurile 1 și 3 de azi sunt cea mai clară dovadă. Ne vedem la Cluj, la Transilvania Rally, pe noi dificultățile ne ambiționează mai mult!”

Partenerii NRA in 2020 sunt: Banca Transilvania, OMV, De Longhi, Primăria si Consiliul Judetean Cluj Napoca, Europa FM, LeasePlan. 

Credit foto: attilaszabo.ro

Sursa: comunicat remis autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,161FaniÎmi place
702CititoriConectați-vă
1,180AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri