BMW Group Classic participă la ,,DRM Revival” de la Spielberg

| 3 septembrie 2021 | 0 Comments

BMW Group Classic va concura cu un BMW 320 Group 5 în ,,DRM Revival” de la Red Bull Ring din Spielberg, organizat de DTM Classic în perioada 3-5 septembrie 2021. A fost posibil să-l avem pe Marc Surer (Elveţia) ca pilot care va concura cu maşina ce poartă designul clasic „BMW Junior Team” din 1977.

Marc Surer a fost membru al ,,BMW Junior Team”, care a fost înfiinţată la acea vreme, şi abia aşteaptă să evolueze la Spielberg: „La aproximativ 44 de ani de la startul cu BMW 320 Group 5, ca membru al BMW Junior Team, la Zolder, este o experienţă foarte specială pentru mine să fiu printre concurenţii de la DRM Revival”.

El va fi însoţit de actualii juniori BMW – Dan Harper, Max Hesse şi Neil Verhagen. Iniţiatorul BMW Junior Team din 1977, Jochen Neerpasch, nu intenţionează să rateze spectacolul şi va participa şi el la eveniment.

Pentru Norbert Knerr, directorul de curse al BMW Group Classic, portofoliul realizează o legătură istorică: ,,Nu am fi putut găsi un cadru mai bun pentru a implementa BMW 320 Group 5. Pentru a-l vedea pe Marc Surer la volanul maşinii sale din 1977, la DRM Revival de la Spielberg, însoţit de actualii juniori BMW şi Jochen Neerpasch, este, fără îndoială, o ocazie care nu ar putea fi mai potrivită şi mai plină de emoţie”.

,,DRM Revival” organizat de DTM Classic va avea loc în timpul DTM Racing Weekend de pe Red Bull Ring din Spielberg (Austria), având loc în perioada 3 -5 septembrie. Automobilele istorice ale Diviziilor 1 şi 2 vor concura, pe lângă sesiunile de antrenamente şi calificări, şi în două curse.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , ,

Category: Classic cars, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Raliul Clujului, 24-26 septembrie

Ne apropiem cu pași repezi de Raliul Clujului (24-26 septembrie), care va conta atât ca şi etapa a 9-a a...

Închide