BMW i Berlin E-Prix a încântat fani germani ai Formulei E

| 21 mai 2018 | 0 Comments

Sâmbătă, BMW i Berlin E-Prix desfăşurat pe Aeroportul Tempelhof (Germania) a atras numeroşi fani ai Formulei E pe circuit şi a oferit o atmosferă deosebită ca urmare a temperaturilor de vară. În cea de-a noua cursă a sezonului din Campionatul FIA Formula E ABB, piloţii MS&AD Andretti Formula E s-au clasat în afara zonei punctelor. După 45 de tururi, António Félix da Costa (Portugalia) şi Stéphane Sarrazin (Franţa) au încheiat pe locurile al 15-lea, respectiv al 20-lea. Victoria i-a revenit lui Daniel Abt (Germania, Audi).

Reacţii după BMW i Berlin E-Prix

António Félix da Costa (#28 Andretti ATEC-003): Ce eveniment! Berlin a fost dintotdeauna o cursă deosebită, dar au fost şi mai mulţi oameni de data aceasta, iar fanii au fost foarte entuziasmaţi. Este plăcut să vezi o dezvoltarea pozitivă a Formulei E. Din păcate, nu am putut să menţinem ritmul liderilor pe acest circuit. Experienţa de anul trecut ne-a demonstrat deja că ne vom chinui aici. Din păcate, acest lucru s-a confirmat şi de această dată. Desigur, ne-am dorit să obţinem mai mult decât locul al 15-lea, aşa că vom munci mult pentru a îmbunătăţi acest rezultat.

Stéphane Sarrazin (#27 Andretti ATEC-003): Sunt fericit să revin şi să pilotez din nou în Formula E. Am făcut multe teste în acest an, dar să concurez într-o cursă a este ceva cu totul diferit. Plutonul a fost foarte compact în calificări şi nu am fost foarte departe de lideri. Din păcate, am avut câteva problema cu gestiune energiei în timpul cursei. Va trebui să lucrez împreună cu echipa la acest capitol înaintea următoarei curse de la Zürich.

Video: YouTube

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , ,

Category: Formula E, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Mazda CX-5 2021 – conectivitate crescuta

Mazda CX-5 2021 dispune de tehnologia Human Machine Interface (HMI) îmbunătățită pentru un confort mai ridicat și un plus de...

Închide