BMW i Andretti Motorsport a finalizat cu succes testele oficiale înaintea Sezonului 7 din Campionatul Mondial FIA de Formula E ABB

| 5 decembrie 2020 | 0 Comments

BMW i Andretti Motorsport a finalizat cu succes testele oficiale înaintea Sezonului 7 din Campionatul Mondial FIA de Formula E ABB, care au avut loc pe „Circuit Ricardo Tormo” din Valencia (Spania). Maximilian Günther (Germania) şi Jake Dennis (Marea Britanie) au parcurs în total peste 500 de tururi pe parcursul celor trei zile de teste. La fel ca anul trecut, Günther a înregistrat cel mai rapid timp al săptămânii.

BMW i Andretti Motorsport a finalizat cu succes testele oficiale înaintea Sezonului 7 din Campionatul Mondial FIA de Formula E ABB, care au avut loc pe „Circuit Ricardo Tormo” din Valencia (Spania). Maximilian Günther (Germania) şi Jake Dennis (Marea Britanie) au parcurs în total peste 500 de tururi pe parcursul celor trei zile de teste. La fel ca anul trecut, Günther a înregistrat cel mai rapid timp al săptămânii. Marţi, el a parcursul turul în 1:11,760 la comenzile BMW iFE.21. La prima apariţie oficială ca pilot BMW i Andretti Motorsport, Dennis a reuşit cel mai bun timp al său în 1:12.047 minute.

Pe lângă programul obişnuit, testul a inclus şi o simulare completă de cursă pentru a verifica toate procesele, în aşteptarea cu nerăbdare a începutului de sezon, care este programat pentru 16-17 ianuarie 2021, la Santiago de Chile.

Declaraţii despre testul Formula E de la Valencia:

Roger Griffiths (director de echipă, BMW i Andretti Motorsport): „În general, suntem foarte mulţumiţi de modul în care lucrurile s-au derulat aici. Întotdeauna este plăcut să fii în fruntea clasamentului la sfârşit, dar nu obţinem nici un punct în campionat pentru asta. Este vorba despre munca pe care am realizat-o în ultimele zile şi nu am avut nici o problemă de încredere şi fiabilitate. În mod evident, Maximilian Günther îşi continuă forma din Sezonul 6 şi în Sezonul 7. De asemenea, suntem foarte mulţumiţi de modul în care Jake Dennis a progresat pe parcursul testului. Ne-a oferit un feedback foarte bun şi şi-a intrat foarte repede în ritm.”

Maximilian Günther (#28 BMW iFE.21): „În mod evident este minunat să stabilesc din nou cel mai rapid timp al săptămânii, aşa cum am făcut anul trecut. Acestea fiind spuse, obiectivul testelor nu a fost timpul de tur. Ne-am concentrat pe deplin pe finalizarea programului nostru şi am făcut o treabă bună în acest sens. Am lucrat foarte mult şi bine în perioada anterioară acestui test. Aici, la Valencia, am profitat de ocazie pentru a încerca câteva lucruri diferite cu noua maşină. Cred că am făcut o treabă foarte bună.”

Jake Dennis (#27 BMW iFE.21): „Cred că putem fi mulţumiţi de performanţa noastră în acest test. Maşina pare să funcţioneze bine. Personal, m-am putut adapta foarte rapid la cerinţele specifice ale Formulei E. M-am familiarizat cu software-ul şi cu toate celelalte procese, astfel încât acum mă simt mult mai bine pregătit pentru prima cursă de la Santiago. Acum aştept cu nerăbdare prima mea cursă din ianuarie.”

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , ,

Category: Formula E, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Interviu de debutant: Alexandru Andreoiu – „Eu doar puteam visa sa fiu la start peste ani si ani”

Debutantul interviului de astazi ne aduce o poveste interesanta despre pasiunea pentru motorsport in toate formele ei. Pilotul Alexandru Andreoiu...

Închide