Blancpain GT Series: ROWE Racing în puncte la deschiderea sezonului

| 3 aprilie 2017 | 0 Comments

P90253080_lowRes_2th-april-2017-blancEchipa ROWE Racing s-a bucurat de un început de succes pentru acest sezon din Blancpain GT Series Sprint Cup, prima etapă având loc la Misano (Italia). Echipa a evoluat din ce în ce mai bine de la o sesiune la alta şi a încheiat week-endul cu două clasări în puncte.

Tom Blomqvist (Marea Britanie) şi Philipp Eng (Austria) au început cursa de calificare de sâmbătă de pe locul al 25-lea, cei doi aflându-se la comenzile #99 BMW M6 GT3. Coechipierii lor, Markus Palttala şi Jesse Krohn (ambii din Finlanda), au plecat de pe poziţia a 28-a a grilei, dar cei patru au dovedit un spirit de luptă admirabil.

Krohn şi Palttala s-au calificat pe poziţia a zecea, în timp ce Blomqvist şi Eng au obţinut locul al 16-lea pe grilă pentru cursa principală de duminică. Cele două echipaje au continuat performanţele de sâmbătă şi au reuşit să intre în Top 10 imediat după start.

În cele din urmă, Blomqvist şi Eng au fost cei mai bine clasaţi, ocupând locul al şaselea chiar înaintea coechipierilor Palttala şi Krohn, care au încheiat pe poziţia a şaptea. Anul acesta, Blancpain GT Series Sprint Cup constă din cinci etape. Următoarele curse vor avea loc la Brands Hatch (Marea Britanie), la 6 şi 7 mai.

Sursa si imagine: comunicat transmis Autostiri.ro

Foto: 2th April 2017. Blancpain GT Series Sprint Cup, Misano, Italy. Tom Blomqvist, Philipp Eng, BMW M6 GT3, ROWE Racing


Tags: , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Câștigătorii etapei a III-a, concurenți amatori și profesioniști, de la Brașov

La eveniment au participat 42 de concurenți amatori și profesioniști, departajați în șase clasamente.

Închide