Autoştiri.ro, ClubKia.ro şi Martax Braşov te invită la test drive

| 8 august 2011 | 4 Comments

Autoştiri.ro, ClubKia.ro şi Martax Braşov vă aşteaptă cu drag la întâlnirea cu fiabilitatea şi performanţa.

Cele mai bine vândute modele, dar şi cele mai noi, vor putea fi văzute în perioada 12 (începând cu ora 16.00) – 14 august la Braşov în parcarea de lângă Camera de Comerţ din centrul civic.

Caravana Kia va poposi şi în acest an în Braşov. Cu acest prilej Autoştiri.ro, ClubKia.ro şi Martax Braşov te invită la test drive. Condiţiile pentru a face acest test este să te prezinţi şi să faci dovada că eşti posesorul unui permis de conducere.

Poţi să conduci maşina anului 2008 în România Kia Cee’d, poţi să conduci cele mai bine vândute modele Soul şi Sportage – modelul desemnat la expoziţia de la Detroit “International Truck of the Year” în 2011.

Reprezentaţii Kia vă vor prezenta transformările parcurse de constructorul coreean, vă vor oferii sfaturi, precizări cu privire la garanţie, la operatiunile de intreţinere şi reparatţi, în garanţie şi post-garanţie.

Pentru cei interesaţi să-şi achiziţioneze un model Kia vă vor fi prezentate condiţiile buy back sau Remat 2011.Toate modelele puse în vânzare beneficiază de garanţie 7 ani şi de revizii gratuite timp de 7 ani. O ofertă generoasă aproape de nerefuzat.Iar dacă vrei să te convingi despre ce înseamnă acest brand, sâmbătă 13 august după orele 12.00 îşi vor face apariţia la volanul maşinilor membrii ClubKia.ro.

Poţi să-i întrebi pe aceştia despre fiabilitatea maşinilor, despre ce înseamnă întreţinerea lor, de costuri, despre performanţa maşinii şi tot ce îţi trece prin cap despre ce înseamnă Kia. Poţi să le ceri talonul maşinii, poţi să-i rogi să te lase să arunci o privire în interiorul acesteia, poţi să vezi cu ochii tăi ce a însemnat trecerea timpului peste modelele ce poartă marca Kia.

Întâlnirea cu mebri ClubKia.ro este o ocazie deosebită de a avea în faţa ta pe oamenii care au dat un nou sens comunităţii auto. În Braşov, comunitatea ClubKIA.ro a realizat prima întâlnire multiclub din România, un demers iniţiat pentru cunoaşterea şi respectarea membrilor din diferite comunităţi.Autoştiri.ro şi ClubKIA.ro au iniţiat şi lansat: “Ghid al bunelor practici” – Siguranţă în trafic prin respect, cu ajutorul căruia să se dezvolte o cultură a bunului simţ în trafic.

Iniţiativa constituie un demers corect, sincer şi util pentru prevenirea accidentelor, pentru a face strada mai sigură, pentru a înlătura comportamentul de tip “bizon”, pentru a ne bucura de plăcerea conducerii.

Creşterea siguranţei la volan a tuturor categoriilor de participanţi prin dezvoltarea unui comportament responsabil în trafic şi a abilităţilor de identificare şi eliminare a unor situaţii cu potenţial de risc, toleranţa, ajutorul şi respectul în trafic, sunt promovate prin intermediul acestui ghid.

Guinness World Records a deschis o nouă categorie: “Cea mai lunga coloană KIA din lume”, la cererea ClubKIA.ro, care pe 10 octombrie 2009 a aliniat în Braşov 226 de autovehicule Kia (record neomologat din motive care nu au fost impuse în mod explicit iniţial dar puse în aplicare unilateral).

Pe www.clukia.ro găsiţi informaţii şi sfaturi tehnice, articole şi evenimente de actualitate, galerii cu imagini şi programul întâlnirilor dintre membri, alături de informaţii despre performanţe, aspect sau confort, generalităţi, statistici, călătorii, utile, conferinţe de presă, test drive şi nu numai.

Acest eveniment precede lansarea la nivel naţional a noilor modele Kia Picanto şi Kia Optima. Kia Optima este cel mai puternic model produs de constructorul coreean. Optima are un motor pe benzină de 2.0 litri turbo care dezvoltă 278 CP, lansarea lui fiind făcută la salonul de la New York din primăvara acestui an.

Drum bun şi numai bine.


Tags: , , , ,

Category: Brasov, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Clasament Raliul Clujului după prima zi!

Sebastian Barbu este lider după prima zi la Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator. Pilotul sibian, secondat de Bogdan...

Închide