Automobile Bavaria susţine eforturile echipelor medicale în lupta contra pandemiei

| 14 aprilie 2020 | 0 Comments
Automobile Bavaria continuă activitatea în toate locaƫiile din ƫară, asigurând în această perioadă dificilă mobilitatea clienƫilor, în situaƫiile în care deplasările sunt absolut necesare.
„Pentru a susƫine necesarul de mobilitate pentru spitalele din oraşele în care suntem prezenƫi, am iniƫiat un parteneriat prin care punem la dispoziƫia echipelor medicale autoturisme electrice BMW i3. De asemenea, am oferit spitalelor prize de încărcare pentru maşini electrice şi hibride, acestea rămânând în utilizarea locaƫiilor şi după această perioadă dificilă.”a declarat dl. Georg Pfeffer, CEO Automobile Bavaria, citat de autostiri.ro.
De la momentul lansării proiectului, au fost predate maşini şi montate prize de alimentare în următoarele unităƫi medicale: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova şi Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu.
Mașinile electrice vor fi utilizate de personalul medical pentru deplasarea între secțiile spitalelor sau pentru viitoarele misiuni de testare sau tratament la domiciliu a pacienților infectați cu coronavirus.
Autoturismele oferite spre utilizare celor trei spitale de către Automobile Bavaria se adaugă flotei BMW i3 pusă la dispoziƫia Institutului Matei Balş de către BCR eGO şi Primăria Capitalei, precum şi automobilelor aflate în folosinƫa spitalelor din Constanƫa şi Timişoara. Astfel, începând din această saptămână, 22 de autoturisme BMW i3 se află în utilizarea echipelor medicale din prima linie a luptei contra Covid-19.
În perioada următoare intenƫionăm să extindem aceste proiecte de sprijin şi în alte localităƫi în care sunt prezenƫi dealerii Automobile Bavaria.
Sursa si imagini: comunicat remis autostiri.ro

Tags: , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Revenire în forţă pentru István Soós cu ocazia Trofeului Râşnov powered by Total

Trofeul Râşnov powered by Total va marca şi o schimbare majoră pentru István, cel care va lua startul cu un...

Închide