Astra GTC concept car

| 8 septembrie 2010 | 0 Comments

Opel va prezenta cu ocazia Salonului Auto de la Paris un concept car rapid ce va prefaţa viitoarele modele Astra GTC şi OPC de anul viitor.

Dezvăluit ieri, GTC Paris Concept este clar un show car, dar oficialii constructorului german susţin că designul este foarte asemănător cel al viitorului model Astra Hatck Sport.

Partea frontală aconceptului include câteva schimbări la nivelul capotei, faţă de modelul în cinci uşi, acesta are acum forme mult mai ascuţite, în timp ce farurile pătrund adânc în aripile maşinii. La partea spate sar în ochi noile stopuri cu led-uri şi spoilerul de deasupra lunetei.

GTC este cu 4cm mai lung decât modelul în cinci uşi, măsurând 4,46m, dar dimensiunile sunt bine mascate de către linia plafonului şi a lunetei, ambele find desenate extrem de fluid.

Despre motorizarea conceptului GTC nu ni s-a spus prea multe, însă este de aşteptat ca el să primească motorul de pe viitorul OPC, cel mai probabil un turbo de 2.0 litrii de nu mai puţin de 300 de cai. Genţile de 21 de inch şi led-urile de poziţie vor fi de asemeni dotări ale viitoarei sportive a celor de la Opel.


Tags: , , , , , , ,

Category: Prezentare, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Revenire în forţă pentru István Soós cu ocazia Trofeului Râşnov powered by Total

Trofeul Râşnov powered by Total va marca şi o schimbare majoră pentru István, cel care va lua startul cu un...

Închide