Andrei Gîrtofan, debutant în CNRD 2016

| 22 martie 2016 | 0 Comments

andrei_girtofanTess Rally Pro-X, prima etapă din cadrul Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2016 va aduce la start un nou debutant: Andrei Gîrtofan. După ce anul trecut a luat pentru prima dată pulsul unei mașini de curse în ultimele trei runde ale Campionatului Național de Viteză în Coastă, Andrei, fiul dublului campion național, Dan Gîrtofan, va face trecerea la raliuri, urmând să participe cu un Logan în Cupa Dacia, o competiție mai atractivă decât oricând. Îndrumat din dreapta sa de copilotul Doru Vraja, Andrei Gîrtofan a precizat că vrea să acumuleze cât mai mulți kilometri de probe speciale în 2016. „Mă bucur că am reușit să fac acest pas, să trec de la Coastă la Raliuri. Pentru asta vreau să-i mulțumesc tatălui meu, care este principalul susținător, din toate punctele de vedere. Obiectivul meu pentru sezonul 2016 al CNRD este să termin, împreună cu Doru, cât mai multe raliuri, să parcurg cât mai mulți kilometri de probe speciale și să mă acomodez cu lumea asta nouă”, a spus Andrei, citat de autostiri.ro.

Juniorul familiei Gîrtofan a adăugat că va fi o luptă dificilă cu ceilalți competitori de la Cupa Dacia: „Vom avea parte de o Cupă Dacia foarte interesantă și asta pentru că sunt foarte multe echipaje înscrise. Va fi o bătălie strânsă și care merită văzută de pe marginea specialelor. Momentan nu o să mă intereseze timpii, ci vreau să iau pulsul mașinii și să mă acomodez cu Doru, să formăm un echipaj bine închegat. Sunt sigur că pe măsură ce voi căpăta mai multă experiență, vor veni și rezultatele”.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , ,

Category: Prima pagina, Special

Citește articolul precedent:
Premieră mondială – Maserati MC20: noua super mașină sport a mărcii

Maserati intră în noua Eră cu MC20, noua super-mașină sport care combină performanța, sportivitatea și luxul în stilul unic Maserati....

Închide