Alegeri F.R.A.S., se strâng rândurile

| 10 februarie 2015 | 0 Comments

Benedek SandorCandidat independent pentru funcția de membru al Consiliului Federal, Benedek Sandor își exprimă public susținerea pentru Norris Măgeanu, la alegerile din 21 februarie pentru conducerea Federației Române de Automobilism Sportiv.

”Am avut câteva discuții în zilele care au trecut și am găsit foarte multe puncte comune în programele noastre, gândim în mare măsură la fel. Oricum îl cunosc pe Norris de la câteva etape pe care le-am condus din poziția de director sportiv și îl apreciez atât ca sportiv cât și ca organizator. Sper să fim pe placul colegilor noștri care se vor afla în sală și să obținem majoritatea voturilor dânșilor pentru pozițiile pe care candidăm.” – a declarat Benedek, citat de Autostiri.ro.

La rândul său, Norris Măgeanu, citat de Autostiri.ro, a spus: ”M-aș bucura să am ocazia să lucrez din nou cu Benedek, este un profesionist desăvârșit, un bun cunoscător al regulamentelor și un arbitru redutabil. Îmi amintesc câteva momente dificile la unele etape pe care le-a rezolvat cu zâmbetul pe buze și cu multă detașare. Cu atât mai mult sunt încântat pentru că am găsit metode comune de rezolvare a problemelor din motorsportul românesc.”

Benedek Sandor a fost legitimat ca arbitru stagiar din 1998, mai apoi arbitru principal din 2002, nominalizat pe lista comisarilor sportivi din 2005 și de atunci este binecunoscut sportivilor și organizatorilor care activează în campionatele de raliuri și viteză în coastă fiind în conducerea a numeroase etape de campionat național.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , ,

Category: News

Citește articolul precedent:
Istoria logo-ului Opel

Noul Mokka, primul model Opel care prezintă noul design al logo-ului mărcii

Închide