spot_img

A treia etapă Promo Rally revine pe un traseu plin de istorie

Cea de-a treia etapă a Promo Rally powered by WRT Parts & TELL Security Systems susținut de Auto Chelu și Dinamic 92 va avea loc pe un traseu ”desenat” pe străzile din jurul Bisericii Fortificate din comuna Hărman , din județul Brașov.

Organizatorii au primit cu satisfacție deschiderea și acordul autorităților locale din comuna Hărman pentru revenirea unei etape din calendarul 2021 a campionatului Promo Rally, în cocheta comună brașoveană situată la doar 5 km de orașul de reședință de județ.

Traseul desenat pentru acest sezon păstrează în linii mari configurația din sezonul 2021, dar organizatorii se concentrează în aceste zile pentru găsirea unei soluții pentru participarea a două automobile în același timp pe traseu. Modificarea regulamentului din 2018, în sensul măririi numărului de manșe de la 2 la 3, precum și trecerea la orarul de iarnă, sunt cele două obstacole pe care organizatorii trebuie să le depășească până în ziua startului, Duminică, 21 Noiembrie 2021.

Dacă organizatorii au ”scăpat” de grija prognozei meteo, nu același lucru se poate spune despre participanți, care vor trebui să urmărească cu atenție acest aspect și să se prezinte la start cu anvelope adecvate sezonului rece.

Cele stabilite și anunțate de către parteneri în privința premiilor de etapă, dar și de campionat, rămân în vigoare și la această etapă. Astfel, vă reamintim următoarele:

Compania TELL Security Systems, prin persoana Directorului General Emil Csaba Vincze, pilot de raliu, de viteză în coastă și un inimos susținător al sportului auto brașovean a anunțat premiile acordate la final de campionat pentru ocupanții primelor trei locuri la cele 4 clase de concurs, după cum urmează:

  • Fiecare ocupant al locului 3 din clasa 1, 2, 3 și 4 va fi recompensat cu 110 €;
  • Fiecare ocupant al locului 2 din clasa 1, 2, 3 și 4 va fi recompensat cu 175 €;
  • Fiecare ocupant, câștigător de clasă, din clasa 1, 2, 3 și 4 va primi 300 €.

Premiile vor fi acordate la festivitatea de premiere a ultimei etape, programată pentru 20 Februarie 2022, într-o locație care va fi anunțată.

Consider că pe lângă bine meritatele cupe care vor atesta peste ani activitatea sportivă a fiecăruia dintre participanți, o mică susținere financiară îi va ajuta atât pe cei care vor urma lungul și costisitorul drum spre profesionalism, cât și pe cei care au evoluat șase etape cu rezultate apreciate” – a declarat domnul Emil Csaba Vincze.

Alături de premiile acordate clasamentelor finale, partenerii WRT Parts – Director General Zoltan Vargyasi, Auto Chelu – Director General Neculai Ciușleanu, Pro-X – Director Executiv Dan Daniliuc, Cyclon Motorsport – Președinte Istvan Barabas, Kiki Cri Auto – Manager Cristian Dogaru, vor premia podiumurile de etapă cu vouchere valorice.

Etapa a treia Promo Rally se va desfășura fără spectatori, conform restricțiilor impuse de CNSU pentru stoparea răspândirii pandemiei. Dând dovadă de responsabilitate față de noi și între noi, vom putea continua activitatea profesională și cea sportivă! Pentru reducerea și stoparea răspândirii infecției cauzate de CoronaVirus, vă recomandăm, imunizarea prin vaccinare!

Program Promo Rally – 21 Noiembrie 2021:

  • Verificări tehnice: 08:30 – 09:30
  • Recunoaștere – PE JOS: 08:30 – 09:30
  • Antrenament: 09:30 – 11:20
  • Concurs 1: 11:20 – 13:10
  • Concurs 2: 13:10 – 15:00
  • Concurs 3: 15:00 – 16:50
  • Festivitatea de premiere: 17:15

Documente Promo Rally – 21 Noiembrie 2021:

Parteneri oficiali: WRT Parts, TELL Security Systems, Primăria și Consiliul Local Hărman

Parteneri principali: Service AutoChelu, Dinamic 92 Distribution, Pro-X – Cosmetică și Întreținere Auto

Parteneri: Cyclon Motorsport, Omniasig, BOP Motorsport, Angelli, PrintINK, Comprest, Infinity Trophy, TehnoSting, Crucea Roșie Brașov

Parteneri media: Autorally.ro, Rock FM, BizBrașov, Autostiri.ro, NewsBV.ro, RPM Racing RO, Zile și Nopți.

Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security Systems este organizat de Clubul Sportiv Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Hărman, al IPJ BrașovServiciul de Poliție Rutieră, al ISU Brașov, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și al Grupării de Jandarmi Brașov.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,115FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri