A.R.T. prezintă G-streetline STERLING!

| 4 decembrie 2010 | 0 Comments

Dacă vă plac “cutiile pe patru roţi” atunci nemţii de la A.R.T. au exact ceea ce voi vă doriţi: G-streetline STERLING.

Bazat pe modelul G-Class G400 CDI V8, al celor de la Mercedes-Benz, creaţia germanilor le poate aduce aminte nostalgicilor de celebrul ARO 241!

Poerformanţele acestuia sunt impresionante! Motorul modelului de bază a fost upgradat ajungând acum la 292 cai, faţă de cei 250 iniţiali, şi un cuplu maxim de 624Nm. A.R.T. i-a adăudat o evacuare laterală sport, din oţel inoxidabil, amplasată chiar în faţa roţilor spate a modelului.

Un body-kit, ce măreşte dimensiunea maşinii pe laterale, o nouă bară faţă cu LED-uri integrate, o capotă cu prize de aer, faruri de ceaţă sau logoul A.R.T. pe fiecare din cele cinci portiere sunt alte câteva inovaţii implementate de nemţi.

Vehicolul de aproape două tone este finisat în nuanţe de negru şi gri, iar jenţile care îl echipează au dimensiunea de 22 inch.

La interior G-streetline Edition poate fi comandat cu piele într-o combinaţie interesantă de gri şi verde şi inserţii de carbon la nivelul bordului sau uşilor. Locurile din spate, două la număr nu au fost nici ele uitate, ocupanţii acestora beneficiind de reglaje electrice şi ecrane LCD.


Tags: , , , , , ,

Category: Prezentare, Prima pagina

Citește articolul precedent:
A doua ediție a Trofeului Valea Uzului – Dărmănești va avea loc în perioada 6-7 august 2021

Cea de-a doua ediție a Trofeului Valea Uzului – Dărmănești organizată de catre ACS Rally Spirit va avea loc in...

Închide