spot_img

5 echipaje românești prezente la Fenix Rally Tunisia

Trei echipaje de rally raid și două de off road vor reprezenta România la prestigiosul eveniment Fenix Rally 2024, programat în Tunisia, în perioada 9-17 aprilie, conform fras.ro.

În încercarea de a pregăti cât mai bine sezonul intern, 5 echipaje românești vor răspunde provocării de a participa la una dintre cele mai importante competiții de profil la nivel mondial din această perioadă.

Astfel, echipajele de rally raid Călin Cămărăşan / Ferry Fodor (CanAm), Cristi Movilă / Dragoş Chiriţă (Hummer), Marian Andreev / Valentin Capotă (Dacia Duster) și cele de off road compuse din Nicuşor Duică / Marius Pop (CanAm) și Tudor Mircea / Valentin Alexandroae (Gekko 2) vor concura pe trasee spectaculoase, unele dintre ele trecând și prin deșertul Sahara, anunță fras.ro.

Asistența tehnică a echipajelor noastre va fi asigurată de Matei Negulescu, Mihai Ban și Laurențiu Dobrică, în timp ce un alt român, Constantin Fântână, copilot de off road și membru în Consiliul Federal FRAS, va face parte din echipa de organizare a evenimentului.

Fenix Rally reprezintă o experiență excepțională, ce combină siguranța de top, organizarea inteligentă și vibrațiile exotice, o călătorie fascinantă, în mijlocul Saharei, unde românii vor fi supuși unui test suprem de îndemânare și rezistență.

Competiția este cel mai recent proiect al lui Alexander Kovatchev, managerul RBI Sport, care mai are în portofoliu Rallye Breslau Polonia, Balkan Offroad Rallye din Bulgaria și Baja Europe.

Următoarea competiție organizată de clubul lui Kovatchev va fi Balkan Off Road Marathon şi avea loc în România în perioada 06 – 11 octombrie 2024.

FRAS urează mult succes celor 5 echipaje prezente la Fenix Rally 2024 Tunisia, precum și celorlalți români implicați în competiție, în diferite funcții!

Sursa foto: fras.ro

VIA: fras.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,339FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri