spot_img

Yacco Racing Team castiga detasat cursa de la Teliu 2017

Trofeul Teliu 2017, desfasurat in conditii excelente de organizare dar si cu o vreme schimbatoare, a fost inca o cursa in care team-ul YACCO a punctat categoric cu toate echipajele aflate la start.

Astfel Lyuben Kamenov si al sau Mitsubishi Evo VIII, a reusit sa castige grupa H (a celor mai modificati monstrii din campionatul national) si a ocupat locul 2 la OPEN, fiind devansat numai de nimeni altul decat Campional Mondial JWRC – Simone Tempestini, la bordul unui prototip Radical. Lyuben: „Anul trecut am castigat la Teliu si mi-am dorit si in acest an sa castig, insa lupta cu campionul mondial Simone a fost una extrem de grea. Vreau sa il felicit si sper sa mai vina in CNVC ca sa ne ridice nivelul de competitivitate. Ma bucur ca am adus puncte importante pentru Yacco Racing Team, alaturi de care concurez incepand din acest an.”

Costi Stratnic castiga din nou grupa GT, destinata autoturismelor cu tractiune spate si face un pas important spre titlul de Campion National GT in acest an. Totodata el reuseste un excelent loc 5 la grupa regina H.

“Am avut parte de o cursa frumoasa, cu multi spectatori, dar si cu multe peripetii. Astfel, la finalul primei zile de antrenamente, ambreiajul masinii mele a cedat si am crezut ca totul este compromis. Insa colegul meu, Aurelian Andronache a tinut sa ma contrazica si a inceput schimbarea ambreiajului in jur de ora 23.00, actiune care s-a incheiat la ora 06.00 dimineata, inainte de startul cursei de la ora 08.00.

In afara de efortul lui Dode si al Marius, am primit o gazduire exemplara la SERVICE AUTO CAMBIO BARCANI si un ambreiaj refacut contratimp de ATIX RACING SOLUTIONS, ODORHEIUL SECUIESC. Multumesc tuturor!”

Aurelian Andronache, urca din nou pe podiumul uneia din cele mai disputate clase din campionat, H3. El continua astfel parcursul constant cu care ne-a obisnuit in ultimii ani. „Inca o cursa frumoasa din Campionatul National, cu o lupta greu de dus, uneori cu masini mult prea puternice in clasa in care concurez. Totusi un loc 3 care ma multumeste pe langa fericirea data de aplauzele spectatorilor si faptul ca am reusit cu efort sa ducem toate masinile la finish, din punct de vedere tehnic. Locul 1 la echipe este cel care dovedeste ca suntem un grup unit in campionat.”

Marian Andrei, castiga detasat la DEBUTANTI, si cu o victorie la Campulung ar putea fi matematic campion la aceasta grupa foarte frumoasa. Totodata el reuseste sa urce pe locul 2 pe podium si la clasa A1.

„O noua victorie la Debutanti, dar de aceasta data cu mai multa emotie pentru mine. Foarte aproape de locurile copilariei mele si avand alaturi de mine pe traseu intreaga familie, emotiile au fost mai puternice, insa si bucuria victoriei mai mare. Deja ma gandesc serios cu ce masina as putea concura anul viitor, pentru ca aceasta bucurie a motorsportului nu poate fi inlocuita usor, odata ce ai incercat-o. Sper sa pot continua alaturi de colegii mei din Yacco Racing fara de care acest campionat nu ar mai avea farmec. Totodata princialii mei sustinatori Ihunt.ro si Cavaleria sunt bucurosi de prezenta din acest sport si sper ca prin rezultatele mele, sa ii am aproape si in 2018”

Credit foto: RallyZoom.ro

Sursa: comunicat remis autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri