WTCC. Sarbatoare în tabăra BMW – Coronel învingător

| 23 octombrie 2011 | 0 Comments

Prima mansa:

Prima cursa a zilei a fost castigata de catre Alain Menu, cel care a plecat din pole-position, el fiind urmat de catre Rob Huff.

Cei doi au avut parte de o cursa usoara datorita incidentelor majore petrecute la putin timp dupa start cand mai multe masini au fost avariate, echipele fiind nevoite sa le retraga la boxe pentru a le repara.

Char in deputul cursei, Robert Dahlgren, Tom Coronel, Gabriele Tarquini si Tiago Monteiro au fost eliminati in doua incidente diferite. La reluare Yvan Muller cade tocmai pana pe locul 4 din cauza setarilor gresite ale masinii, loc 4 pe care a si incheiat cursa.

Locul 3 a fost obtinut de catre M. Nykjær care a reusit primul sau podium de cand alearga in WTCC si victoria in Trofeul Yokohama.

Rezultate Cursa 1

Mansa secunda:

Tom Coronel reuseste sa obtina prima sa victorie in acest sezon dupa multe sanse ratate. El a plecat de pe pozitia a doua a grilei, insa a reusit sa ii ia fata, inca din startul cursei, lui D. O’Young.

Desi pilotii de uzina Chevrolet au fost tot timpul in spatele lui Coronel, nu s-au hazardat in a face manevre riscante, concentrandu-se mai mult pe obtierea de puncte atat de necesare in batalia pentru titlul mondial.

Tarquini a avut din nou ghinion el fiind nevoit sa efectueze o trecere pe la boxe dupa o atingere cu O’Young la startul cursei. Italianul a ales sa se retraga avand in vedere ca nu mai avea nici o sansa de a obtine puncte.

Rezultate Cursa 2

Urmatoarea mansa se va desfasura in perioada 4 – 6 noiembrie in China la Shanghai.


Category: MotorSport, Prima pagina, Turisme

Citește articolul precedent:
Campionatul Național de Rally Raid: Baja Satu Mare

26 de echipaje își dispută trofeul Baja Satu Mare, 3 din Cehia, 6 din Ungaria și 17 din România.

Închide