WTCC. Drumul spre Porto, Portugalia

| 29 iunie 2011 | 0 Comments

Acest sfarsit de saptamana va fi animat de a 6-a runda sin calendarul WTCC.

Gazda acestei etapa este circuitul Porto Circuito da Boavista din Portugalia. Este prima etapa desfasurata pe un circuit stradal.

Mondialul de Turisme a rulat pe acest circuit pentru prima data in anul 2007 cand Menu si Priaulx si-au impartit victoriile in cele doua manse.

Incepand cu acest an, circuitul a fost reamenajat si redesenat in cateva zone considerate foarte riscante. In primul rand chicana din fata standurilor a fost redesenata, deoarece a produs numeroase accidente de-a lungul anilor. Celalta modificare a vizat virajul Avenida do Parque, care a fost latit si deschis in acelasi timp de la 8 la 12 metrii, iar zona de degajare a fost si ea marita pentru a minimiza orice risc.

In testele de vineri pilotii vor avea la dispozitie 30 de minute pentru a redescoperii circuitul.

Calificarile se vor desfasura astfel, in Q1 pilotii vor avea la dispozitie 30 de minute, iar in Q2 15 minute. Acesti timpi au fost adoptati de catre oficiali pentru toate circuitele stradale de anul acesta.

Ne asteapta un week-end interesant, ramaneti alaturi de noi.


Category: MotorSport, Prima pagina, Turisme

Citește articolul precedent:
Prima etapa din Campionatul National de Drift și-a ales castigatorii

Prima etapă din Campionatul Național de Drift a sezonului 2020 s-a desfășurat în acest weekend pe circuitul Prejmer din Brașov.

Închide