WSK Master Series – Etapa a II-a Sarno, Napoli

| 21 martie 2012 | 0 Comments

În weekendul 15-18 martie, 270 de piloţi din 15 ţări s-au reunit pe pista Sarno, de lângă Napoli

În weekendul 15-18 martie, 270 de piloţi din 15 ţări s-au reunit pe pista Sarno, de lângă Napoli cu ocazia celei de a doua etape a WSK Master Series.

Kartingul românesc a fost reprezentat de Petruţ Florescu şi Dionisios Marcu, la clasa KF3, Tomi Drăgan, la clasa KF2 şi de către Andrei Vajda la clasa Mini.

Bilanţul etapei a II-a Sarno, Napoli

Nici Petruţ şi nici Dionisios nu au reuşit să prindă finala clasei lor, deşi urcaseră până în prefinală, după mai multe manşe de calificare. Petruţ a fost exclus, în primele tururi ale prefinalei A, deorece în urma unei coliziuni a rămas fără carena laterală iar Dionisos, cu doar locul 31, realizat în prefinala B, nu s-a calificat pe grila finalei.

Micuţul Vajda, după ce s-a calificat în prima treime a tabloului, a reuşit în prefinală doar un modest loc 22. În finală a reuşit să urce 8 poziţii, terminând pe locul 14, care îl menţine în clasamentul general pe un frumos loc 4.

Singurul care şi-a ameliorat performanţa din etapa anterioară a fost Tomi Drăgan, care s-a „bătut” cu 83 de adversari la dificila clasă KF2 și a reușit patru clasări în top 10 în manșele de calificare, obținând astfel poziția 20 în grila de start a prefinalei.

Cursa de recuperare l-a plasat pe Tomi la sfârșitul cursei pe locul 13, număr care din păcate şi-a confirmat faima proastă purtându-i ghinion în finala de duminică. Lovit şi scos în decor de către un adversar, Tomi nu a mai reuşit, după revenirea pe pistă, să ocupe decât locul 26 care îl menţine în zona fără puncte a clasamentului general al clasei KF2.

Următoarea etapă şi ultima din „Master Series”, va avea loc pe dificilul circuit „7 Laghi” din Castelletto di Branduzzo din Pavia, între 29 martie şi 1 aprilie.

Mulţumim Federaţiei Romane de Karting pentru acest comunicat.

Mulţumim Ana Grozea Credit foto: FRK In poza: Petruţ Florescu


Tags: , , , , , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Surpriză pentru echipajul DTO Rally prezent la Raliul Clujului

Campionatul Național de Raliuri se mută în acest weekend în inima Transilvaniei, unde va avea loc Raliul Clujului, o cursă...

Închide