WRC. Piloţii Ford mulţumiţi rezultatele din Portugalia!

| 29 martie 2011 | 0 Comments

Weekend-ul ce tocmai a trecut nu poate fi considerat unul tocmai bun, pentru cei doi componenţi ai echipei de uzină Ford, înscrişi în Campionatul Mondial de Raliuri. Mikko Hirvonen şi Jari-Matti Latvala au încheiat pe locurile patru, respectiv trei, competiţia lusitană, în spatele adversarilor de tradiţie de la Citroen.

Chiar şi în aceste condiţii cei doi finlandezi nu se descurajează şi spun că au obţimut maximul dintr-un weekend plin de ghinioane şi probleme

Acesta a fost cel mai bun rezltat la care puteam spera, după timpul pierdut sâmbătă şi duminică. Ar fi fost excelent dacă reuşeam să punctez şi în Power Stage, dar n-a fost să fie. Plec totuşi din Portugalia în postura de lider al clasamentului general şi asta mă mulţumeşte”, a spus Hirvonen la încheierea competiţiei.

Coechipierul său, sosit al treilea la final, se declară încântat de comportamentul Fodrului Fiesta RS WRC pe care îl pilotează: “Sunt foarte, foarte mulţumit de maşină! Am crezut mereu că a treia oară va fi cu noroc, şi aşa a fost. Am uitat de evenimentele neplăcute din precedentele două ediţii şi m-am concentrate la pilotaj. La final am fost pe trei şi am reuşit să punctez şi în Power Stage, iar asta mă mulţumeşte!”.


Tags: , , , , ,

Category: Prima pagina, WRC

Citește articolul precedent:
Șapte evenimente se vor desfășura în acest weekend sub egida FRAS

În conformitate cu restricțiile enumerate în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății Nr. 601 /...

Închide