WRC. Hirvonen abandonează pe SS7 şi îi oferă titlul pe tavă lui Loeb!

| 11 noiembrie 2011 | 0 Comments

Sebastien Loeb aşteaptă seara pentru a se încununa pentru a opta oară campion mondial în WRC! Mikko Hirvonen a lovit maşina pe speciala a şaptea şi a fost nevoit să abandoneze.

Chiar dacă iniţial incidentul nu a părut atât de grav, finlandezul a distrus radiatorul Fordului Fiesta WRC, inginerii echipei declarând că este pus serios în discuţie chiar şi startul sub regulamentul Superrally.

Dimineaţa începuse excelent pentru Mikko, acesta după ce a pierdut SS4 în faţa lui Loeb şi-a adjudecat următoarele două probe (SS5, SS6), plecând pe ultima, cea de dinaintea pauzei, cu un avans de patru zecimi de secundă în faţa francezului.

Mikko s-a rotit într-un viraj unde a pierdut in jur de 14 secunde. Şase, şapte kilometrii mai departe a observat că temperatura motorului creştea alarmant! O creangă de pe marginea drumului le-a spart radiatorul şi astfel a fost nevoit să întrerupă cursa. Doar o minune îl va ajuta să ia startul mâine!”, a explicat în parcul de service Malcolm Wilson.

Chiar dacă va reuşi să continue, Hirvonen va avea de remontat o întârziere de 20 de minute.

După şapte speciale disputate până în prezent Sebastien Loeb este lider la general urmat de Jari-Matti Latvala (+17.7s.) şi Mads Ostberg (+59.7s.).


Tags: , , , , , , , ,

Category: Prima pagina, WRC

Citește articolul precedent:
Mazda continuă să ofere experiențe e-Sports electrizante: Mazda – RX-Vision GT3 Concept

Mazda RX-Vision GT3 Concept Online Oportunitatea de a participa la campionatele FIA Gran Turismo Noul model de curse virtual Mazda,...

Închide