spot_img

WinterFun by LeBaron, inainte de start

S-au umplut locurile pentru evenimentul de deschidere a sezonului organizat de Classic Car Club Mures!

Evenimentul WinterFun by Le Baron va avea loc în perioada 26-27 februarie 2022. La cursa amicală vor concura peste 40 de mașini oldtimer, youngtimer și moderne și echipe pe un traseu de 300km, în județul Mureș.
În data de 26 februarie la ora 8 în cetatea medievală de la Târgu Mureș așteptăm cu drag reprezentanții presei și pe toți cei interesați de mașinile de epocă, dar nu în ultimul rând și pe cei care și-au pus în gând să se aventureze în aceste tipuri de eveniment, unde își pot depăși propriile limite.
 
Deși condițiile de vreme pe timp de iarnă nu depind de noi, evenimentul va avea loc, oferind o sesiune de antrenament pentru concurenții vechi după pauza de iarnă și o introducere pentru noii concurenți.

Avem și noutăți: de data asta organizăm și o etapă de seară BONUS NIGHT.
Traseul cursei va avea cca 300km. În prima zi vom parcurge cca 150km pe traseul Târgu Mureș – Bălăușeri – Cund – Gănești – Ogra – Târgu Mureș. Primul eveniment al anului aduce o noutate: cei doritori vor parcurge o etapă de seară BONUS NIGHT, traseul având cca 50km. A doua zi vom avea o etapă mai scurtă de cca 100km pe traseul Târgu Mureș – Miercurea Nirajului – Acățari – Ogra.

Acest eveniment este organizat de Classic Car Club Mures împreună cu Le Baron. Mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri pentru sprijin și implicare!
Sponsori: Zooku, Materom Auto Expert, Brutaria ELDI, Viessmann Transilvania, Rombat, The Family Butchers, Fertan, Holomed, Ecomotive, ChronoFun.com.
Partener media: autostiri.ro

Informații generale despre noi: Classic Car Club este un club fondat în 2010 în Târgu Mureș. Organizăm anual mai multe raliuri de regularitate, și evenimente destinate mașinilor și pasionaților de mașini de epocă. Amintim doar cele mai importante evenimente de acest gen: Castel Rally by EHRLEWine and Classicsrally60 – youngtimer rally.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -spot_img
15,357FaniÎmi place
699CititoriConectați-vă
1,130AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -spot_img
- Partener – GT Auto Club Sportiv -spot_img

Parteneri Autostiri