Winter Rally Covasna 2020

| 27 ianuarie 2020 | 0 Comments

Judetul Covasna gazduieste in acest week-end al doilea eveniment automobilistic din acest an.

Daca la inceputul lunii (10-12 ianuarie ) am putut admira superbele ,,doamne” intr-un peisaj  de exceptie la etapa cu numarul patru a HISTORIC WINTER RALLY, in acest weekend linistea muntilor va fi inlocuita cu sunetul celor 54 de echipaje atat din tara cat si din strainatate  ce se vor alinia la startul Winter Rally, intr-un total de 98km de probe speciale.

Simone Tempestini, pilotul Napoca Rally Academy,cel ce si-a adjudecat titlul de Campion National Absolut in Campionatul National de Raliuri in ultimii doi ani, si-a anuntat prezenta la etapa cu numarul 13 a Winter Rally Covasna impreuna cu navigatorul sau Sergiu Itu pe un Subaru Impreza.  Un alt echipaj surpriza din partea echipei campioane este echipajul format din Borbely Karoly-Sebastian Itu ce se va bucura de probele speciale intr-un Peugeot 208 R2.

La aceasta competitie prezenta internationala este una insemnata, judetul Covasna gazduind astfel echipaje din Italia , Ungaria, Bulgaria si Romania.

O prezenta marcanta a motorsportului mondial, Fabrizia Pons, va concura din dreapta unei Skoda Fabia R5 alaturi de Alberto Battistoli. Cu o istorie insemnata in motorsportul mondial, Fabrizia Pons este unul dintre putinii concurenti ce a punctate atat din postura de pilot cat si din cea de copilot in WRC.  Aceasta a scris istorie alaturi de Michele Mouton in WRC, fiind primul echipaj exclusiv feminin care a castigat in cea mai puternica  divizie din lume.

Atat planul orar al evenimentului cat si lista de participanti si alte detalii se pot gasi pe site-ul organizator, www.autocrono.ro.

Credit foto: Ana Maria Florea


Tags:

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Volvo lansează versiuni noi ale modelelor S90 / V90 și tehnologie mild hybrid pentru întreaga gamă

Volvo Cars extinde în mod semnificativ numărul opțiunilor sale pentru propulsie mild hibrid de 48 de volți, făcând aceste opțiuni...

Închide