Viteză în coastă: prima etapă se amână cu o săptămână din cauza condițiilor meteo

| 7 aprilie 2021 | 0 Comments

Prima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă 2021, Cupa Cheile Grădiștei powered by Pro X, care trebuia să aibă loc la finalul acestei săptămâni, se va amâna cu o săptămâna din cauza condițiilor meteorologice neprielnice, portivit fras.ro.

Astfel, în cursul zilei de astăzi, președintele FRAS, Norris Măgeanu, împreună cu reprezentanții clubului organizator Auto Blic, au inspectat traseul de concurs și au constatat că zăpada care a căzut în ultimele 24 de ore în zonă îl face imposibil de practicat pentru viteză în coastă.

„Indiferent de eforturile care s-ar depune în zilele următoare, suprafața de concurs nu poate fi adusă la un nivel optim pentru asigurarea securității piloților”, a anunțat directorul organizatoric Cristian Andrei printr-un comunicat.

Astfel, imediat după informarea Biroului Executiv al FRAS, s-a decis ca etapa să aibă loc în weekendul 17-18 aprilie, atunci când prognoza meteo este mult mai favorabilă decât în prezent.

Sursa foto: fras.ro

VAI: fras.ro


Tags: , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
De la Raliul Narciselor la TESS Rally. O istorie a celui mai longeviv raliu din Romania

In fiecare an inceputul sezonului automobilistic se marcheaza cu clasica etapa de raliu de pe meleagurile brasovene. Aceasta etapa, cunoscuta...

Închide