Auto Slalom – Cupa Bulzesti

| 7 aprilie 2021 | 0 Comments

Weekendul ce tocmai s-a incheiat a adus la Bulzesti prima etapa de Auto Slalom organizata sub tutela Automobil Club Roman.

Peste 70 de concurenti dornici de aventura s-au asezat la startul primei etape din campionat, iar rezultatele nu au incetat sa apara. Pentru ca vremea instabila este specifica acestei luni, aceasta si-a aratat puterea, in prima parte a zilei fiind vreme buna, insorita iar a doua mansa de concurs a fost anulata din cauza viscolului puternic si a stratului de zapada ce s-a asternut pe traseu.

Clasa femina a adus-o pe podium pe  curajoasa Silvia Saraholu, fiind singura fata care a luat startul in concurs.

Juniorul Alexandru Cristea si-a facut simtita prezenta la aceasta etapa, luand startul pe un Opel Corsa B, acesta reusind sa se obisnuiasca foarte repede atat cu masina cat si cu traseul si provocarile acestuia.

Lupta, atat la clasa cat si in general a fost una extrem de stransa, la clasa 1 podiumul fiind stabilit de Claudiu Popa, Radu Volintiru si Anghel Renado. Clasa 2, dedicata motoarelor intre 1401 si 1601 cmc  si-a adjudecat castigatorii, locul 1 ocupandu-l Sergiu Boncalo, locul 2 David Macovei iar locul 3 fiind ocupat de Dragos Sorescu.

Ionut Panduru, Croitoru Laurentiu si Daragiu Bogdan au fost cei trei piloti ce au ocupat clasamentul pentru clasa 3, masini intre 1601 si 1800cmc.

Intre 1801 si 2000cmc au fost standardele pentru masinile clasei 4. Podiumul a fost ocupat in viteza de Bogdan Ionescu, Alexandru Danciu si Lucian Bratu iar clasa 5, clasa dedicata motoarelor intre 2001 si 3000cmc a fost stabilita de Delca Danut pe locul intai, Ciorcila  Alexandru ocupand locul 2, ultima treapta a podiumului fiind ocupata de Farna Florinel.

Daianu Alexandru impreuna cu Marius Burlacu si Mircea Ieremia au ocupat podiumul clasei 6, masini cu motoare peste 3000cmc, clasa diesel fiind ocupata de Andrei Precup, Valentin Olteanu si Florin Dragomir.

Podiumul general, podiumul celor mai buni piloti ai etapei, cu timpi extraordinar de buni si de apropiati a fost ocupat de Alexandru Daianu, ce a ocupat locul 1 cu un timp incredibil de 1.22,10, Marius Burlacu alaturi de al sau Renaul Clio a ocupat a doua treapta a podiumului cu un timp de 1:25,70, ultima treapta fiind ocupata de Andrei Precup, acesta oprind cronometrul la 1:26,31.

Pentru ca si echipele au fost premiate, pe locul 1 s-a aflat echipa AllSpeed, locul 2 a fost ocupat de echipa Delanoi, ultima treapta a podiumului la aceasta categorie fiind ocupata de Oltenia Racing Club.

Acest eveniment nu se putea desfasura fara ajutorul partenerilor. Primaria Bulzesti, Motul Romania, Chrono Track Sibiu, cei care s-au ocupat de buna desfasurare a evenimentului in ceea ce priveste timpii de concurs, A.C Custom, Two You Events, Custom Works, ProUtil Service, Nexus Print, Nexus Print, Gp24 F1 au facut posibila desfasurarea evenimentului.

Urmatoarea etapa este Cupa Verbita, aceasta fiind programata pentru 9 mai.

Foto: Arhiva personala Gabi Opris


Tags: , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
De la Raliul Narciselor la TESS Rally. O istorie a celui mai longeviv raliu din Romania

In fiecare an inceputul sezonului automobilistic se marcheaza cu clasica etapa de raliu de pe meleagurile brasovene. Aceasta etapa, cunoscuta...

Închide