VIDEO Spion. BMW Seria 1 GT – Tracţiune faţă (FWD)

| 3 noiembrie 2011 | 0 Comments

Se vorbeste de ceva vreme de primul model cu tractiune fata din istoria marcii bavareze. Acest sistem de tractiune urmeaza sa fie instalat pe un model specila conceput si anume BMW Seria 1 GT.

Nimeni nu a confimat acest model pana acum, insa zilele trecute un prototip extrem de bine camuflat a fost surprins in teste pe strazile orasului Munich.

Design-ul acestui model continua linia lansata odata cu modelul atat de controversat, Seria 5 GT, urmand ca viitorul Seria 1 GT sa ofere pasagerilor spatiu interior asemanator limuzinei de clasa medie Seria 5.

Ne asteptam ca motorizarile sa fie acelasi ca si in cazul actualului BMW Seria 1, in plus este foarte probabil ca viitorii cumparatori sa poata sa opteze si pentru noul propulsor cu 3 cilindrii in linie.

BMW Seria 1 GT urmeaza sa fie lansat in anul 2012, dar ne-am obisnuit ca bavarezii sa ne surprinda, astfel ca ne putem astepta la o lansara fulger anul viitor.


Category: Gossip, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Emil Ghinea castiga prima editie a Trofeului Valea Uzului – Darmanesti

ACS Rally Spirit a organizat in acest an, in premiera, Trofeul Valea Uzului - Darmanesti, in perioada 7-8 august 2020....

Închide