VW Passat CC 2013 facelift!

| 3 noiembrie 2011 | 0 Comments

Cu siguranţă cea mai de succes poveste de la Volkswagen în 2011 a fost cea a noii generaţii Passat. Şi cum nu se putea încheia anul fără ca întreaga linie Passat să fie adusă la standarde noi, germanii au prezentat facelift-ul CC, model ce îşi va face debutul oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Astfel, noul Passat CC a fost redesenat atât la partea frontală cât şi la cea posterioară. Farurile LED au fost introduse ca opţiuni standard, la toate nivelurile de echipare, acestea încadrând noua grila faţă mult mai mare decât a predecesorului.

La partea din spate, principalele modificări sunt la nivelul stopurilor, acestea adoptând forma noilor generaţii Jetta şi Passat.

VW nu a prezentat informaţii suplimentare legate de interior sau gama de motorizare, însă este de aşteptat ca interiorul să nu fie foarte mult schimbat, în timp ce la nivelul motorizării vom putea întâlni un 2.0litrii Turbo şi un V6 3.6litrii all-wheel drive.

VW Passat CC 2013 va apărea pe piaţă în primăvara anului viitor, mai multe detalii urmând a primi odată cu lansarea oficială a modelului la Los Angeles.


Tags: , , , , , , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Șapte evenimente se vor desfășura în acest weekend sub egida FRAS

În conformitate cu restricțiile enumerate în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății Nr. 601 /...

Închide