spot_img

Video: ‘Nu există nu pot!’, Ciprian Lupu – interviu

Există momente în viață când o idee se transformă într-un obiectiv, devine un scop iar viața din jurul tău se transformă potrivit dorințelor tale. Dincolo de pasiune, de gânduri, de țeluri există multă muncă și efort. Ciprian Lupu, un împătimit al sportului cu motor, deși nu se consideră un model de succes, face parte din galeria marilor luptători.

Participarea lui Ciprian Lupu în motorsport a început în parcul de service, pe marginea probelor de viteză în coastă, de raliuri sau de drift. A furat meserie de la Cipanu Solomon, a gustat la intensitate maximă senzațiile aparte dintr-un bolid în dreapta lui Manu Mihalache, a fost șlefuit și format pe meterezele Napoca Rally Academy de Bogdan Marișca, Simone Tempestini, Carmen Poenaru și Vlad Cosma, îndrumat de Dan Spuderka și susținut de profesorul Florin Hangu.

Trofeul OPEL 2017 a reprezentat prima cursă la care a participat în calitate de forlighter. La primul său sezon ca pilot licențiat FRAS, Ciprian Lupu, singurul pilot în scaun rulant din țară, a reușit să obțină locul III pe podium la Grupa A Clasa A1. A debutat în calitate de pilot licențiat FRAS în anul 2018 la Trofeul Teliu. În sezonul 2018 Ciprian a fost prezent la etapa de super rally de la București și la evenimentele de circuit track day pentru amatori și profesioniști.

Înainte de startul în sezonul 2019, Ciprian Lupu ne spune care au fost primii pași în lumea sportului cu motor, cum s-a format ca pilot, cum a trecut de bariere, cum și-a pregătit mașina, cum și-a învins îndoielile, cum a trecut peste problemele sociale, familale sau financiare, prin ce a trecut și ce a simțit în calitate de pilot profesionist.

Un interviu deschis, plăcut și optimist. Haideți să urmărim interviul.

Pe Ciprian Lupu îl vom vedea în acest an la cursele de viteză în coastă din cadrul campionatului național. Obiectivul următor în acest sezon este participarea la 1-2 etape din Campionatul Național de Raliuri, etapa de la Sibiu, respectiv cea de la Cluj. Dar până atunci Ciprian își continuă pregătirea fizică la sala de sport, vrea să fie în cea mai bună formă.

Ciprian Lupu este susținut în sezonul competițional 2019 de: WSA Platinium Jobs și PRO X. Napoca Rally Academy îi oferă sprijin din punct de vedere tehnic (asistență tehnica) și sportiv. Partener media: Autostiri.ro . Și tu poți fi unul dintre partenerii lui Ciprian! Să nu uităm să susținem visele și performanța.

Dan Spuderka, gânduri despre Ciprian Lupu:

Vă mulțumim! Noi vom reveni cu informații, cu știri despre evoluția și rezultatele pilotului Ciprian Lupu.

Imaginile din competiția desfășurată în anul 2018 la Reșița – Campionatul Național de Viteză în Coastă, de pe traseu, sunt filmate de RallyZoom.ro. Imaginile onboard aparțin pilotului Ciprian Lupu.

Credit foto: RallyZoom.ro

Video: YouTube

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -spot_img
15,357FaniÎmi place
699CititoriConectați-vă
1,130AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -spot_img
- Partener – GT Auto Club Sportiv -spot_img

Parteneri Autostiri