Valea Cetatii Rasnov: ploaia, asul din maneca lui Catalin Cismaru

| 16 octombrie 2012 | 0 Comments

Catalin Cismaru a depasit bariera a 200 de puncte

Reveniti pentru a doua oara in acest sezon la Rasnov, protagonistii Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop au fost nevoiti din nou sa faca fata capriciilor vremii, ploaia udand din belsug, in ambele zile, traseul de pe Valea Cetatii. Chiar daca a obtinut titlul de Campion National inca de la etapa precedenta, Catalin Cismaru nu a ridicat piciorul de pe pedala de acceleratie, trecandu-si in cont un rezultat remarcabil, locul secund al clasamentului general in etapa de duminica.

Catalin Cismaru a depasit bariera a 200 de puncte dupa etapele precedente desfasurate la Paltinis, atunci cand a devenit Campion National al Grupei N, cu patru runde inainte de incheierea sezonului 2012. Este pentru a doua oara in cariera cand Catalin repeta aceasta performanta, dupa ce in sezonul 2009 a obtinut acelasi titlu.

Eliberat de presiune, pilotul bucurestean a decis ca la etapele de la Rasnov, desfasurate la sfarsitul saptamanii trecute, sa imparta masina cu unul dintre colegii sai. „Aceasta decizie nu a fost una foarte inspirata. Am efectuat o singura urcare de antrenament datorita faptului ca am impartit masina cu un coleg iar acest lucru m-a scos putin din ritm. Vreau sa-l felicit pe organizatorul etapelor de la Rasnov datorita faptului ca, pentru prima oara in acest sezon, a reusit sa curete traseul de ulei scurs de la un concurent cu probleme. Ma bucur si ca aceasta a facut efortul de a ne oferi rezultate intermediare pe proba” a spus Catalin Cismaru la finalul etapei a XV-a de sambata, in care s-a clasat pe locul secund la Grupa N, potrivit comunicatului de presa trasnmis publicatiei Autostiri.ro.

Dornic sa-si ia revansa, dupa ziua de sambata in care a evoluat mai relaxat decat de obicei, Catalin Cismaru a transformat adversarul principal, ploaia, in aliatul sau, a fortat si a reusit un rezultat remarcabil pentru o masina de grupa N, toate celelalte masini de la grupele A, D si H fiind mult mai puternice decat Mitsubishi-ul Lancer Evo9 pe care evolueaza dublul campion national.

Pilotul bucurestean a obtinut la Rasnov cel mai bun rezultat din acest sezon

Pilotul bucurestean a obtinut la Rasnov cel mai bun rezultat din acest sezon, locul secund in clasamentul open si a zecea victorie la grupa N. „Ma bucur foarte mult pentru rezultatul de astazi. Ploaia a reusit oarecum sa egalizeze puterile masinilor iar eu am profitat, concursurile pe o suprafata alunecoasa fiind pe gustul meu” a declarat Catalin Cismaru.Catalin Cismaru este Campionul National al Grupei N in sezonul 2012 iar acest rezultat a fost obtinut si cu sprijinul DIGI, DIGI Sport, Romtam Construct, Hotel Miraj Poiana Brasov, Aquasara si Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii.

Sursa: comunicat de presa Mihai Popescu

Credit foto: Sorin Pop – Rallyzoom.ro


Tags: , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Gravel Tracks to Giurgiu

Traseul ales nu este unul care sa forteze masinile insa pune la incercare capacitatea de orientare a echipajelor (mult) mai...

Închide