Un sezon plin de noutăți la Promo Rally TOTAL powered by SDS

| 25 septembrie 2018 | 0 Comments

Promo Rally TOTAL powered by SDS – SAFE | driving school a intrat în ultimele 7 zile până la startul de campionat într-un nou format. Competiția brașoveană programează șase etape în patru locații diferite, cu debutul programat pe circuitul de la Prejmer, acolo unde organizatorii au pregătit numeroase surprize pentru cei prezenți.

Ediția 2018 – 2019 Promo Rally vine cu noutăți notabile, care îi vizează atât pe concurenți, cât și pe spectator, organizatorii schițând noul format pornind de la aceste două direcții. Pe lângă includerea a patru trasee diferite, cea mai mare diversitate din cele patru sezoane de Promo Rally, concurenții se vor bucura și de un briefing care să acopere cele două mari zone pe care le promovează: conducerea defensivă, respectiv cea sportivă.

În ceea ce privește spectatorii, echipa de organizare a depus eforturi pentru a stabili cât mai multe parteneriate și a aduce comercianți și prezentări cât mai diverse, care să fie atractive pentru public. Una din noutățile cele mai interesante o vor reprezenta numeroasele tombole care îi vizează pe toți cei prezenți. Vor fi organizate nu mai puțin de 20 de astfel de concursuri, la fiecare etapă, cu premii diverse, de la sesiuni la SPA și până la cursuri de conducere defensivă.

”Primii trei ani de Promo Rally au fost un succes deplin, lucru dovedit de participarea numeroasă și de prezența în campionate naționale de specialitate a unora din participanți” a spus președintele clubului organizator, Bela Stoica. ”Alături de partenerii noștri, pornim într-o nouă etapă, în care adăugăm noi obiective și ne lansăm noi provocări. Astfel, ne dorim să promovăm conducerea defensivă, care ar trebui să fie însușită pe deplin de toți cei care vin aici. Avem pretenția ca cei care practică acest sport să fie un model de conduită pe șoselele publice, abia apoi putem discuta de tehnici de conducere sportivă sau pilotaj. Vom avea niște discuții pe fiecare din aceste teme și vom încerca să îî ajutăm cu sfaturi avizate pe cei care aleargă la Promo Rally,” a continuat Bela Stoica.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este susținut de partenerii principali TOTAL România și SDS – SAFE | driving school și organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRAS, MTS, AJAS Brașov.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Prejmer, al Primăriei și Consiliului Local Hărman.
Parteneri: Pro-X, Cyclon Motorsport, Țiriac Auto, Telekom, Konvekta, Infinity Trophy, Ice Team, alternatoaredemaroare.ro, Kronstadt R.A., Apel One Med, Time is Coffee, Prejmer Circuit, Hotel Aro Palace, Ana Hotels, Studio C, Limitless, Racing Sim, Parc Aventura, Tehnosting, Angelli, Dentexpert Magic, Agenția Century.
Parteneri media: Radio Brașov, Newsbv.ro, Zile și Nopți, autorally.ro.

Credit foto: Catalin Ionescu – RPMracing.ro

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Adrian RĂSPOPA aproape de victorie în Raliul Moldovei Bacău

Cu un start excelent pentru Adrian RĂSPOPA, concretizat cu victorie pe prima probă specială a raliului, pilotul băcăuan anunța o...

Închide