Cotnari Rally Iaşi Centenar: un raliu cu miză

| 4 septembrie 2018 | 0 Comments

La sfârşitul săptămânii în curs, în perioada 07-08 septembrie 2018, va avea loc Cotnari Rally Iaşi Centenar, a VI a etapă în cadrul Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2018.

Suprafaţa pe care se va desfaşura raliul este macadamul, distanţa totală a celor 11 probe speciale însumând 132.15 km.

Cotnari Rally Iaşi Centenar reprezintă cel mai important eveniment automobilistic din Moldova, 75 de echipaje fiind înscrise la start. Ştacheta este ridicată, rezultatele acestui raliu putând desemna titluri de campion la diferite clase.

Referitor la această etapă, campionul naţional en titre, Bogdan Marişca a declarat:” Suntem în luptă pentru podium . Iaşiul este un raliu interesant, cu un macadam bun, dar şi cu multe capcane, unde se pot face foarte uşor greşeli. În acest sezon avem două abandonuri, ca urmare ne dorim un rezultat bun. Vrem să ne aducem aportul la punctele echipei şi sperăm să contribuim şi noi la un spectacol pe cinste”.

Bogdan Marişca este susţinut în sezonul 2018 de către următorii parteneri: Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, DeLonghi, Primaria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, KissFm – partener media.

Credit foto: RallyZoom.ro

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Competiţia „Cel mai 4×4”din România, ediția a XXI-a

Vremea capricioasă, ploi diluviene și averse de grindină au sporit gradul de dificultate dar și spectaculozitatea probelor de concurs După...

Închide