Un loc 5 pentru echipajul Cotnari Rally Team la Raliul Aradului

| 27 mai 2019 | 0 Comments

Echipajul Cotnari Rally Team a evoluat la finelesăptămânii în Raliul Aradului, cea de-a doua etapă a Campionatului Națonal de Raliuri Dunlop 2019, terminând întrecerea pe poziția a cincea.

Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2019 a programat la sfârșitul acestei săptămâni cea de-a doua etapă, Raliul Aradului. Ajunsă la ediția a 11-a, competiția le-a propus concurenților 134, 57 km de probă specială, 98,07% din distanța competitivă fiind pe macadam.

Echipajul Cotnari Rally Team a abordat întrecerea într-o formulă inedită. Medicii i-au recomandat lui Silviu Moraru să nu ia startul la această etapă, iar acesta a venit la Arad în postura de inginer al echipei. Locul său în dreapta lui Titi Aur a fost luat, pentru prima după după 11 ani, Toni Avram. De precizat că alături de Avram, în 2008, la Cluj, multiplul campion național marca ultima sa victorie în campionatul intern de raliuri.

De data aceasta, pe probele din jurul Aradului, Titi Aur și Toni Avram au avut parte de un traseu dificil, în special ca urmare a deselor schimbări de aderență și a surprizelor privind starea suprafeței de concurs.

Ploile căzute în zilele care au precedat competiția și în prima a raliului au constituit un obstacol în plus, însă chiar și așa, timpii realizați pe probele speciale au probat că Titi se apropie și pe macadam de ritmul dorit. Astfel că, după un loc cinci în această etapă, Aur privește cu încredere către următoarele provocări din 2019.

Următoarea etapă a campionatului intern, Raliul Moldovei Bacău, este programată, tot pe macadam, în perioada 21-22 iunie.

Credit foto: RallyZoom.ro

Sursa: xomunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Următorul pas în evoluția digitală: Anvelopele inteligente NOKIAN TYRES INTUITU™

Transformarea digitală a anvelopelor pentru utilaje cu capacitate de volum mare revoluționează condusul de zi cu zi și gestionarea flotei,...

Închide