spot_img

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au încheiat pe locul 2 Raliul Aradului

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au încheiat pe locul 2 Raliul Aradului, etapa a doua în CNRD și ERT – Balkan Trophy, la capătul unei curse foarte interesante. Giri și Tudor au avut o evoluție constantă la Arad, reușind să gestioneze foarte bine atât lupta cu adversarii, cât și pe cea cu probele înșelătoare ale cursei arădene. „Este un loc 2 cât o victorie”, a spus Dan Gîrtofan.

Brașoveanul a povestit cum a decurs pentru el și Tudor etapa arădeană: „Suntem foarte bucuroși pentru acest loc 2 la Arad. Este un nou podium pentru noi la un raliu care ne place foarte mult. Am început un pic mai prudenți cursa, asta pentru că nu apucasem să facem niciun test cu mașina pe macadam. Am mărit însă ritmul de la o probă la alta și asta s-a văzut cel mai bine pe «specialele» de sâmbătă dimineață. Atunci am nimerit și anvelopele care trebuiau pe acele probe cu șleauri și foarte mult noroi.

Pe final, am încercat să gestionăm avantajul pe care-l aveam față de locul 3, în condițiile în care suprafața de rulare se stricase foarte rău. Ultima probă, Nadăș, Power Stage-ul raliului, a fost una din cele mai dificile de macadam pe care am concurat în cariera mea.

Mă bucur că am reușit să ne menținem un avantaj suficient care să ne ofere posibilitatea de a termina pe Raliul Aradului pe locul al doilea și să luăm puncte importante atât în campionat, cât și în ERT”.

Giri a mai adăugat că: „totul a funcționat foarte bine la Arad pentru noi. Colaborarea cu Tudor a fost perfectă, mașina a fost pregătită foarte bine de către băieții din echipa tehnică, toul a fost așa cum ne dorim la fiecare la raliu. Deja ne gândim cu mare încredere la următorul raliu”.

Raliul Aradului a fost unul foarte bun și pentru Andrei, fiul lui Giri, care a câștigat întrecerea la clasa RC2N (fosta grupă N), după o evoluție entuziasmantă. „Andrei a făcut raliul perfect și îl felicit pe el și pe Doru pentru victorie. Sunt sigur că vor mai urma și altele”, a încheiat Dan Gîrtofan, citat de autostiri.ro.

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au fost susținuți la Arad de următorii parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol prin Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto, MHS Truck & Service Brașov.

Credit foto: ABimages – Bogdan Barabas

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,115FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri