Ultima etapă a DUNLOP RoSBK 2012, disputată pe circuitul de la Serres

| 19 octombrie 2012 | 0 Comments

Lupta sezonului 2012 din Dunlop Romanian Superbike

Lupta sezonului 2012 din Dunlop Romanian Superbike, dintre pilotul BGS Motorsport, Ionuţ Mistode, şi pilotul Taifun Raicing, Cătălin Cazacu, va avea ultima confruntare pe circuitul de la Serres, potrivit comunicatului transmis publicatiei Autostiri.ro.

Programată iniţial pe primul circuit profesionist din România, MotorPark, ultima etapă a Dunlop RoSBK se va desfăşura, din raţiuni administrative, pe circuitul de la Serres, în acest sfârşit de săptămână.

După o etapă grea, în care debutanţii au absentat de la start din raţiuni de siguranţă, etapa de la Serres promite să strângă la start un număr important de iubitori ai întrecerilor de motociclism viteză. Circuitul de la Serres a devenit o atracţie pentru orice motociclist, indiferent de experienţă, iar organizatorii invită amatorii de pilotaj să guste din plin din experienţa unei curse plăcute şi totodată sigure, în finala DUNLOP ROSBK 2012.

Din punct de vedere sportiv, înaintea etapei de la Serres, în fruntea clasamentului Superbike 1000cc se află pilotul bucureştean Ionuţ Mistode, cu 147 de puncte, la un ecart de doar 4 puncte în faţa urmăritorului său, Cătălin Cazacu. Un loc confortabil în clasamentul clasei îl ocupă şi Daniel Vârgolici, cu 92 de puncte şi un avans de 13 puncte faţa de ocupantul celui de-al patrulea loc în clasament, Andrei Enescu.

La Supersport 600cc, Petre Pop s-a detașat deja în postura de campion al clasei cu un avans de 31 de puncte în faţa ocupantului locului secund, Cosmin Costescu. Cu avansul de puncte pe care îl au cei din top 3, podiumul clasei, completat de bulgarul Dimitrov, pare sigur şi departe de şansa de a rezerva surprize.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi pagina de facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina oficială de web Dunlop RoSBK www.rosbk.ro

Sursa si imagine: comunicat de presa Izabella Ghita


Tags: , , , , , , , ,

Category: Moto GP, Prima pagina

Citește articolul precedent:
O nouă ediție Transilvania Rally va avea loc în această săptămână

Mai sunt puține zile până la startul celui mai important eveniment de motorsport din această parte a țării, Total Transilvania...

Închide